Shampoo

Nyder du duften og synet af sundt og rent hår? Så tag et kig på vores udvalg af kvalitetsshampooer her på siden, så du kan give dit hår den bedste pleje. Vi tilbyder bl.a. produkter fra kendte mærker som Dennis Knudsen, Naturigin og Syoss, der efterlader dit hår blødt og sundt.

Shampoo – vælg efter hårtype

Den gamle talemåde om, at skønhed kommer indefra, gælder ikke, når det handler om dit hår. Her er det i høj grad en kombination af din hårtype og hårplejeprodukter, som du anvender, der er afgørende for, om du får et smukt og sundt hår. Det er din hårrutine også. Undgå at anvende mere shampoo end nødvendigt, og husk, at daglig hårvask og tørring med hårtørrer har en udtørrende og affedtende effekt. Regelmæssig brug af den rette shampoo, balsam og hårkur både plejer og styrker håret.
 

Tre grunde til at vælge shampoo:

  • Fjerner effektivt snavs, støv og pollen fra hårstrå 
  • Har plejende og styrkende effekt på hår og hovedbund
  • Kombinér med balsam og/eller hårkur for maks. effekt

 

Når det gælder den mængde af shampoo, du skal anvende, så gælder det som oftest, at ”less is more”. Mange tror, at det er skummet fra shampooen, der rengør håret, men det er ikke korrekt. Det er udelukkende tilføjet for at gøre den mere lækker at anvende. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Der findes et hav af shampoos, så det er fuldt forståeligt, hvis du har svært ved at vælge. Det er din hårtype, der afgør, hvilken shampoo, der er den rigtige for dig. Kender du den, går du ikke forgæves efter en god shampoo. Uanset, hvor målrettet den er din hårtype, er det dog afgørende med en god rutine.

  • Gør dit hår helt vådt, før du fordeler shampooen. Vær opmærksom på at skylle al shampoo ud til sidst.
  • Anvend en god balsam i enderne af håret, og lad det virke ca. 2 minutter.
  • Regelmæssig brug af hårkur og/eller hårolie plejer og tilfører det f.eks. fugt.

 

Når du har fundet frem til den bedste shampoo til dit hår, bestiller du den nemt på føtex.dk. Vi leverer både direkte hjem på din adresse og til den nærmeste pakkeshop.