TRESemmé

Vælg TRESemmé produkter til hårvask, pleje og styling, når kun det bedste er godt nok til dit hår, og fremhæv det bedste ved din hårpragt. Alle produkter fra TRESemmé er tilpasset særlige hårtyper og situationer, så du kan finde den optimale pleje til både farvet, krøllet og tyndt hår. Se udvalget herunder.

TRESemmé er verdenskendt kvalitet

Når håret skal have den allerbedste pleje, bør du vælge det internationale mærke TRESemmé. Det er shampoo, balsam og stylingprodukter til alle hårtyper og situationer. Gå ikke på kompromis med kvaliteten – Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen og her online på føtex.dk fra det verdenskendte mærke.

Tre grunde til at vælge TRESemmé:  

  • Du kan få hårvask og -pleje til alle hårtyper
  • De indeholder ingredienser i høj kvalitet
  • Få de bedste produkter til styling af dit hår

Både mænd og kvinder finder de bedste produkter til hårvask og styling hos TRESemmé. Her er shampoo og balsam til enhver hårtype og kun den højeste kvalitet af indholdsstoffer. Vask, plej og sæt dit hår optimalt med det verdenskendte mærke. 
 

Hvilke produkter skal du vælge fra TRESemmé?

Uanset om du er på jagt efter en god shampoo, en nærende balsam eller et effektivt stylingprodukt, så er det din hårtype, der bestemmer.

  • Shampoo til farvet hår bevarer kulør og glans i længere tid og sørger for, at farven ikke udtørrer hår og hovedbund. En shampoo mod skæl er velegnet i perioder, og shampoo til tyndt hår er til dig, der generelt ønsker mere fylde. Vælg shampoo til netop din hårtype og situation. 
  • Balsam blødgør og modvirker statisk elektricitet. Desuden virker det fugtende og reparerende på tørt og skadet hår. Anvend en balsam som anvist, og brug den dagligt eller efter behov. 
  • Hårstyling til både kvinder og mænd findes til både kolde og varme temperaturer, til påføring i vådt eller tørt hår og til kort og langt hår. Vælg et produkt særligt til krøller, hvis du er permanentet eller har naturkrøl. Vær opmærksom på at vand, varmeapparater til hår og hård blæst kan reducere holdbarheden af dit stylingprodukt. 

Vælg TRESemmé produkter til dit hår i udvalget på føtex.dk herover.