Hårfarve

Drømmer du om at prøve et nyt look – enten for en længere periode eller blot for et par dage, indtil farven vaskes ud igen? Så prøv et af vores produkter til hårfarvning her fra sortimentet.

Hårfarve i alle nuancer

Frisk hverdagen op med en ny, brun hårfarve eller måske den blonde hårfarve, du altid har drømt om. Vælg mellem alle de gode mærker og få succes med dit nye look. Udførlig vejledning og gode tips følger med alle produkter, så du er sikret et godt resultat – hver gang. 

 

Tre grunde til at vælge god hårfarve:

  • Mange forskellige nuancer – så du kan finde din favorit
  • Farveprocessen er nem for alle og udførligt beskrevet 
  • Resultatet bliver godt og dit hår får den optimale pleje

 

Inden for blonde hårfarver findes der et utal af nuancer, ligesom en rød eller en brun hårfarve kan se forskellig ud – vælg netop den nuance, der passer til din hudtype blandt de mange gode kvalitetsmærker. 

Det er nemt at farve dit hår, og vejledningen er detaljeret. Opnå et godt resultat og hårpleje på samme tid.

 

Vælg hårfarve ud fra din hudtone

Er du lys eller mørk i huden? Har du pink eller gyldne undertoner? Den rette nuance af hårfarve passer til din hud og er det rigtige valg, når du skal finde en blond, rød, sort eller brun hårfarve. 

Lys eller mørk hud? Lys hud er velegnet til røde nuancer, mens den mørke hudfarve kan bære de helt mørke toner som chokoladebrun eller blåsort. Pas på med meget mørke farver til den lyse hud og meget lyse hårfarver til den mørke hud, hvis du gerne vil bevare et naturligt udseende. Til den gyldenbrune mellemtone vil gyldne nuancer give indtryk af naturligt lyst hår. 

Pink eller gylden undertone? En pink undertone ved lys hud spiller godt med røde, lyse eller mellemblonde nuancer, mens den lyse hud med gylden undertone også kan bære platinblond. For en olivenfarvet hud er lysebrun, gyldenbrun eller mørkebrun gode valg. 

Gå på opdagelse, og find den rette nuance i vores store online udvalg af hårfarve her på føtex.dk.