Undgå fedtet hår med en god tørshampoo

Tørshampoo er en særlig form for shampoo, som du kan anvende, når du ikke lige har tid til at vaske håret med almindelig shampoo. I stedet foregår vasken i tør tilstand. Se udvalget, og find en billig tørshampoo på føtex.dk.

Spring hårvasken over med tørshampoo

På føtex.dk har vi et stort fokus på skønhed og personlig pleje til hele den danske familie, så du har alle de nødvendige produkter til at få en skønnere og velplejet hverdag eller fest. Det gælder også inden for hårpleje, hvor du ud over tørshampoo blandt andet kan finde:

Har du ikke prøvet en tørshampoo før, kan konceptet umiddelbart lyde lidt pudsigt, men der er bestemt mening med galskaben. Tørshampooer er ikke noget nyt fænomen, men de seneste år er de blevet utroligt populære, og det er med god grund. En tørshampoo er et produkt, du kommer i håret, når du gerne vil have rent hår uden fedt, men ikke ønsker at foretage en normal hårvask med vand, shampoo og balsam.

I stedet kan du anvende tørshampooen, mens håret forbliver tørt. Du tilfører blot produktet i toppen af håret ved hovedbunden, hvor håret har mest tendens til at fedte. Her binder tørshampooen fedtet, og når du har børstet håret igennem, vil det fremstå mindre fedtet og mere levende igen – præcis som efter en normal hårvask, bare på kortere tid.
 

Brug også tørshampooen som hårstyling

Tørshampooen har mange fordele, og du kan også bruge den som styling-produkt, da den tilfører håret struktur og hold. Perfekt til dig, der elsker de nemme to-i-en-løsninger. På den måde kan du nemmere fiksere din frisure – akkurat som når du bruger hårspray, hårvoks eller hårmousse.

På føtex.dk fører vi et bredt udvalg af kvalitets-tørshampooer til gode føtex priser, som har fokus på friskhed og naturlighed. Hele familien kan derfor bruge dem, og du vil støde på velkendte mærker som Stuhr, Schwarzkopf, TRESemmé og L’Oreal. Lad dig inspirere her på hjemmesiden, og køb, når det passer dig. Så hjælper vi dig med at sikre en god hår-dag hver dag.