Hårpynt

En god frisure holder hele dagen, men det kræver det rette udstyr. Undgå filtret hår og mærker med spiral-elastikker eller skjul opsætningen med non-slip hårnåle. Sorte, transparente, brune og hvide nuancer for et naturligt match til din hårfarve. Se vores store udvalg på føtex.dk lige herunder.

 

Når hårpynt bliver uundværligt

Hårpynt bliver uundværligt, når det er både funktionelt og forskønnende. Når frisuren er nem at sætte og bare holder, skal du ikke bekymre dig om vildfarne hårtotter eller blæst. Brug gode kvalitetsprodukter fra føtex.dk, og få styr på hårpragten i al slags vejr. 
 

Tre grunde til at vælge hårpynt i god kvalitet:

  • Håret bliver nemt at sætte, og frisuren holder hele dagen
  • Du behøver ikke bekymre dig om dårligt vejr eller lange dage
  • God kvalitet hårpynt beskytter håret mod slitage og mærker

 

Det skal være nemt at sætte dit hår, og det skal holde uden bekymringer om blæst eller lange dage på farten. Du passer på dit hår med hårpynt i god kvalitet, fordi du undgår materialer, der slider eller laver mærker. 
 

Hvilke typer hårpynt skal du vælge?

Blandt de mange typer elastikker, spænder og hårnåle er det ikke blot farven, der adskiller de forskellige slags – forskellige egenskaber gør dem velegnede til forskellige frisurer. 

  • Elastikker i stof eller stofbetrukket gummi er velegnede til en stram opsætning, hvor frisuren skal blive. Spiralelastikker er lavet af blødt plastik, der ikke filtrer håret eller efterlader mærker. Denne type passer til en mere løstsiddende frisure. 
  • Spænder i små størrelser anvendes som regel til at fastholde løse hårtotter, der ikke kan nå elastikken, mens de store hårklemmer kan holde hele håret. Hårspænder i samme farve som din hårfarve vil falde i ét med frisuren, mens en kontrastfarve vil fremhæve spændets form. 
  • Hårnåle er de “usynlige” spænder til at fæstne og fastholde hårtotter. Non-slip typen er velegnet til det glatte hår, mens metalvarianten kan anvendes som ekstra sikring i en frisure med elastikker eller store hårklemmer. Husk altid at fæstne en hårnål lodret. 

 

Når du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og udvalg, er det her i det store udvalg på føtex.dk, du finder hårpynt.