Pas på håret med varmebeskyttende heat protection spray

Hvis du ofte bruger glattejern og krøllejern til at sætte dit hår, vil varmen slide meget på håret. Undgå den uønskede slitage ved at bruge en varmebeskyttende heat protection spray til håret, før du glatter eller krøller. Se udvalget på føtex.dk.

Derfor skal du bruge heat protection spray til varmebeskyttelse af dit hår

På føtex.dk hjælper vi dig til at få en skønnere og mere velplejet hverdag, og derfor har vi et stort fokus på skønhed og personlig pleje. Herunder finder du en bred vifte af hårpleje, som sørger for, at dit hår kan tage sig bedst ud på en naturlig og frisk måde.

Et af vores hårplejeprodukter er heat protection spray. Heat protection er den engelske betegnelse for varmebeskyttelse til håret, og den sørger for, at håret ikke tager så meget skade, når du behandler det med varme – for eksempel fra krøllejern eller glattejern. Bruger du jernene ofte, vil du især have glæde af heat protection, så håret ikke bliver slidt og tørt at se på uden glans.

Denne type varmebeskyttelse til håret fungerer lidt ligesom solcreme, der beskytter huden mod solens skadelige stråler, da der dannes et usynligt beskyttende lag mellem hår/hud og varme/stråler. Du kan faktisk selv prøve forskellen ved at spraye lidt heat protection på håndryggen og så bruge din hørtørrer som varmekilde – din hud vil nemlig ikke blive lige så varm som ellers.
 

Sådan bruger du heat protection spray til håret

Det er supernemt at anvende en varmebeskyttende spray! Du skal blot følge denne metode:

  • Start med at rede dit hår

  • Spray et par pump ud fordelt i hele håret fra cirka 15-20 centimeters afstand

  • Lad sprayen tørre ind i håret, så den virker bedst

  • Herefter kan du bruge dit krølle- eller glattejern og beskytte håret samtidig

Find heat protection spray blandt vores udvalg på føtex.dk i dag, og bestil det med hurtig levering direkte hjem til dig. Lad dig inspirere af vores store sortiment af kvalitetsprodukter, som kan hjælpe dig til at bevare dit hårs sundhed, når du udsætter det for høj varme.