Hårbørster

En hårbørste er uundværlig. Ikke kun som en del af den faste skønheds- og stylingpleje ved spejlet, men også til at fjerne støv og snavs og holde håret rent og sundt. Vi har et stort sortiment af hårbørster i forskellige udformninger. Tjek udvalget lige herunder.

Hårbørste – Praktisk og nyttig

En hårbørste er ikke bare en hårbørste. Når du skal vælge din nye børste, skal den naturligvis passe til både din hårtype og frisure. Der findes i dag et væld af forskellige børster, og det kan derfor være svært at få et godt overblik over de mange modeller, og hvad de hver især kan. For at gøre det nemmere for dig at finde frem til den for dig bedste hår-børste, har vi lagt en beskrivelser og specifikationer ved alle vores gode hårbørster her i shoppen.

 

Tre grunde til at vælge en hårbørste på føtex.dk:

  • Former, skaber volumen, udglatter og styler dit hår
  • Gør det nemt at holde håret frit for støv, snavs osv.
  • Findes i flere varianter, størrelser og materialer

 

Med den helt rigtige hårbørste er det nemt at have et flot og velplejet hår både derhjemme og undervejs. Den beskedne størrelse gør den nem at have med i håndtasken på jobbet, i rygsækken i skolen eller i sportstasken til træningen. 

 

Hvad skal jeg vælge?

Når du skal bestemme dig for en ny hårbørste, er det vigtigt at tage hensyn til dit hår. Det er det, der afgør, hvilken type du skal vælge. 

  • Kort hår: Vil du have fylde i et kort hår, er en rundbørste et godt valg. Den kan få fat i de korte hår og skaber volumen helt fra hovedbunden.
  • Langt hår: En pladebørste er et must til et mellemlang og langt hår. Formen og størrelsen gør det nemt at rede selv store lokker på én gang.
  • Fint hår: Til denne hårtype er en børste med vildsvinehår velegnet. Den reder håret blidt og skånsomt, så det ikke knækker.
  • Krøllet hår: Vælg en af de såkaldte detangling børster, der sikrer skånsom redning.

 

Når du har fundet din nye hår-børste, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk.