Massageapparater

Er du træt af rygsmerter, nakkespændinger og ømme fødder? Herunder finder du vores udvalg af lækre massageapparater, så du nemt kan få bugt med dine muskelspændinger uden at springe budgettet.

Typer af massageapparater – find den rette for dig

Døjer du med ømme muskler og led, spændinger eller decideret smerte? Læs guiden her, og se om vi ikke har et apparat til dig. Vi har apparater til ryggen, nakken, fødderne samt resten af kroppen. 

Sådan bruger du en massagepistol

Har du også set den alle vegne online? Så kan du få mere viden omkring en massage gun her. Vi vil komme ind på, hvordan du bruger en massagepistol korrekt, så du kan få den bedste oplevelse og leve et forholdsvis smertefrit liv.

Massageapparat – hjælpen til ømme muskler

Hvis du er plaget af smerter og spændinger i ryg, skuldre og nakke, er der ikke noget, der lindrer, som en omgang god massage. Særligt gavnligt er det, hvis massagen foretages jævnligt og efter behov. Netop derfor er et massageapparat helt uundværligt. Det tillader dig nemlig at give førstehjælp til ømme muskler, præcis når du har brug for det - og så slipper at skulle betale i dyre domme for at gå til massør.
 

Tre gode grunde til, at du skal købe et massageapparat

  • Afhjælper spændinger, smerter og ømhed i musklerne
  • Giver skøn massage, hvor og hvornår det passer dig
  • Perfekt alternativ til dyre massører

Med et massage-apparat fra føtex.dk kan du få uendelige timer med massage – nemt og bekvemt i dit eget hjem. Og hvis du mangler andre lækre sager til din helt egen wellness-oase, bør du også tage et kig på vores udvalg af skønne varmetæpper og varmepuder. Så kan du bare lade afslapningen begynde. 
 

Hvilket massageapparat skal jeg vælge?

I vores store udvalg finder du en bred vifte af massageapparater til forskellige muskelgrupper og med forskellige egenskaber. Er du ikke helt sikker på, hvilken af varianterne du kan få mest glæde af, så får du her et par gode tips med på vejen.

  • Hvor gør det ondt?: Har du altid ondt i nakken, eller er det dine fødder, som skriger på en kærlig hånd? Så gå efter et apparat til det specifikke sted, der volder problemer. Er det derimod hele din krop, som trænger til massage, kan du vælge et allround-apparat, som passer til alle muskelgrupper.
  • Varme: Muskelsmerter kan med stor succes behandles med varme. Det hjælper nemlig musklerne til at slappe af og give slip på spændinger. Har du erfaret, at varmeterapi hjælper på din ømhed? Så kig efter et apparat med indbygget infrarødt lys.
  • Vibration eller tryk: Elektriske massageapparater virker ved at sende blide vibrationer gennem musklerne, mens en massagebold masserer ved hjælp af tryk. Det er individuelt, hvilken metode der hjælper bedst, og ofte kan en kombination af en bold og et elektrisk apparat være den helt rigtige løsning.

Du kan også læse være uddybende guide om typer af massageapparater, hvis du vil vide endnu mere.

Lindre muskelsmerter med din egen lille massagemaskine

Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. Det gælder også for vores udvalg af massageapparater. Så hvis du gerne vil tage hånd om dine muskelspændinger, uden at bruge hele månedslønnen på dyre massørbehandlinger, er du kommet til det helt rigtige sted.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om massageapparater