Varmepuder

Med en varmepude kan du let og hurtigt lindre smerter i f.eks. ryg og lænd ved hjælp af varme. Blandt udvalget finder du både bæltemodeller, pudemodeller og tæppemodeller, så du kan finde det, der passer bedst til dine behov.
 

Elektriske varmepuder til lindring af ømme muskler og led

Med en varmepude kan du let og komfortabelt varme og afhjælpe smerter og ømhed i lokale områder. Du kan også bruge den i både sofaen og sengen, hvis du har svært ved at få varmen eller har brug for lindring over længere tid.
 

Tre grunde til at vælge en varmepude

  • Smart og lokal lindring af ømme muskler og stive led
  • Jævn fordeling af varme og ekstra sikkerhed i de elektriske modeller
  • Flere forskellige varmeniveauer for højere komfort og større effektivitet

Øm lænd og ryg eller spændinger i nakken kan være utroligt ubehagelige at gå med og have en stor indvirkning på, hvordan du tackler dagen. 
 

Sådan vælger du den rigtige varmepude

Når du skal vælge den helt rigtige varmepude, der giver dig mest for pengene, er det en god idé at være opmærksom på, hvad ud skal bruge den til, for at finde den optimale model. Du kan blandt andet kigge efter:

  • Varmeindstilling: Vil du gerne have en pude, der har flere forskellige varmeindstillinger, eller er en enkelt nok? Tjek specifikationerne for hver enkelt varmepude ved at klikke på det pågældende produkt.
  • Størrelsen: Skal du bruge puden lokalt, eller ønsker du en model, der kan dække hele ryggen og lænden på én gang? Hvis du har mere brug for varme i sengen på kolde aftener, så er det helt klart et varmetæppe du skal vælge
  • Vaskbarhed: Vil du gerne kunne vaske din varmepude eller betrækket, eller er det lige meget? Der findes varmepuder med aftagelig ledning eller betræk, der gør det nemt at vaske enten hele puden eller betrækket.

Se det store udvalg ovenfor, og find den helt rigtige varmepude i dag – og skulle du fortryde dit køb har vi som altid 30 dages fuld returret.