Elektrisk tandbørste

En elektrisk tandbørste giver renere tænder og sundere tandkød. Vi forhandler elektriske tandbørster fra populære mærker som Oral B, Braun og Philips. Bestil din el-tandbørste på føtex.dk.

Find det rette tandbørstehoved

Har du fundet den helt rigtige eltandbørste, så er det med at finde det rette tandbørstehoved, der passer til dit behov og ikke mindst tandbørsten. P føtex.dk har vi et bredt udvalg af tandbørstehoveder til de forskellige Oral B-serier.

Elektriske tandbørster til børn og voksne

Elektriske tandbørster til børn og voksne er et oplagt alternativ til den traditionelle tandbørste til dig, der ønsker en effektiv og optimal tandpleje af tænder og tandkød. Fordelen ved en eltandbørste er, at den gør det meste af arbejdet for dig. Optimal tandbørstning med en almindelig tandbørste bør foregå ved cirkulære bevægelser i 2 minutter. Dette kan være svært for mange - og måske særligt de små børn - derfor er en elektrisk tandbørste et oplagt alternativ. 

Her kan du med eltandbørsten få en dybdegående tandbørstning, der forebygger plak og ikke mindstt dannelse af bakteriebelægninger på tænderne. Eltandbørsten skal blot flyttes fra tand til tand. På nogle varianter er der ovenikøbet en timer, der bipper, når det er tid til at rykke videre til den næste tand - særligt praktisk ved eltandbørster til børn.

Tre gode grunde til at købe en el-tandbørste:

  • Optimal tandpleje med effektiv tandbørstning
  • Renser tænder i dybden og gør det skånsomt 
  • Renere tænder og sundere tandkød

 

Med en el-tandbørste fra f.eks. Oral B eller Braun kommer du skånsomt, men effektivt rundt på hele tanden uden at skade dit eller dine børns tandkød. De effektive elektriske tandbørster giver rene tænder og sundt tandkød – og det er uden, at du behøver arbejde særligt hårdt for det. De smarte tandbørstehoveder kan let tages af og skiftes, så du og resten af familien kan opnå og opretholde en god mundhygiejne. 

Hvilken elektrisk tandbørste skal jeg vælge?

En elektrisk tandbørste kan tage din og dine børns mundhygiejne og tandpleje til nye højder. Når du er på udkig efter ny el-tandbørste, bør du imidlertid være særlig opmærksom på:

  • Børstebevægelser: De fleste el-tandbørster har særegne børstemønstre og indbyggede timere. Du bør derfor overveje, om du ønsker en elektrisk tandbørste, der vibrerer med 30 sekunders intervaller eller hvert andet minut for at signalere, at tandbørstningen er ovre. 
  • Kompatible børstehoveder: Ønsker du en optimal tandpleje, er det vigtigt, at du finder et tandbørstehoved, der passer perfekt til dine ønsker, behov og tænder. Hvad end du er på udkig efter en el tandbørste, der fjerner plak, forebygger karies eller garanterer hvidere tænder, kan det derfor være en god idé at undersøge, om din nye tandbørste er kompatibel med dine ønskede tandbørstehoveder.

 

Find elektriske tandbørster på føtex.dk 

På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af eltandbørster. Du finder blandt andet de populære serier fra Oral B.Når du har fundet den rette elektriske tandbørste til dig og din familie, kan du nemt og enkelt bestille den og dine tandbørstehoveder hjem fra føtex.dk. Hos os har du altid ubegrænset returret. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om eltandbørster