Håndsæbe

Et lækkert stykke sæbe eller en duftende flydende håndsæbe – vælg den type, der passer bedst til dit forbrug. En god sæbe til hænderne findes med og uden duft, men er altid både rensende og plejende. Se udvalget herunder på føtex.dk.

Hold hygiejnen, og plej hænderne med en god håndsæbe

Plejende ingredienser og effektiv rensning. God håndsæbe både renser, skåner og plejer. Fast, flydende eller refill – alle de kendte mærker med eller uden duft.
 

Tre grunde til at købe god håndsæbe:

  • Hygiejnen: Vasker effektivt og skånsomt
  • Velværet: Plejer og beskytter din hud
  • Duften: Giver dine hænder en ren duft

 

En plejende håndsæbe er både nem og hygiejnisk at bruge. Plejende ingredienser fugter og beskytter huden mod udtørring, og rensende virkestoffer giver en effektiv, men skånsom håndvask. 
 

Hvilken type håndsæbe skal du vælge?

Når du skal vælge håndsæbe, skal du først tage stilling til, hvilken konsistens du foretrækker – fast eller flydende. Læs om de forskellige fordele herunder.

  • Fast håndsæbe har de to store fordele - det er billigere og kan være mere drøjt i brug end flydende håndsæbe. Til gengæld er det mindre hygiejnisk. Et stykke sæbe kan bruges i både køkken og badeværelse. Den faste variant er lige så effektivt rensende som den flydende, og mange mærker indeholder også plejende ingredienser, der sikrer mod udtørring. 
  • Flydende sæbe er efterhånden den mest anvendte type håndsæbe – her kan du vælge mellem alle de kendte mærker og være sikker på, at alle indeholder fugtgivende ingredienser, der virker som håndcreme – du undgår med andre ord, at dine hænder udtørrer ved regelmæssig brug. Vælg med eller uden duft og med eller uden sensor. Den med sensor skal bruge batteri.
  • Refill er relevant for dig, der bruger flydende håndsæbe og hælder det i din egen beholder. Når du vælger at købe refill, får du flere ml for prisen, fordi du ikke skal betale for den emballage, der udgør flaske og pumpe på flydende håndsæber. 
     

Vælg en god håndsæbe i det store online udvalg herover. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.