Selvbruner

Er der længe til sommer og sol, men trænger du til lidt farve til din vinterblege hud? Så har vi sikkert en selvbruner, som kan få kuløren frem i både kinder og resten af ansigtet og kroppen. Tjek vores sortiment af selvbrunere herunder.

Selvbruner – få en flot og sund glød

Med en selvbruner kan du forlænge og intensivere den farve, som du fik i sommers, og selv bringe en sund glød frem i en ellers bleg og træt hud. Hvis du forbinder selvbrunere med gule striber og mørke skjolde, så fej alle bekymringer af bordet. De produkter, der lanceres i dag, er af en helt anden og meget højere kvalitet end for blot få år siden. De anvendes derfor af langt flere kvinder og mænd end tidligere.

 

Tre grunde til at vælge selvbruner:

  • Giver farve i ansigtet og på kroppen nemt og hurtigt
  • Selvbruner kan fås som bl.a. creme, spray og mousse
  • Er let at påføre over det hele – både hjemme og ude

 

For at få det bedst mulige resultat, er det er en god idé at skrubbe din krop og smøre dig godt ind i en god fugtighedscreme nogle dage før, så huden er ensartet, fri for døde hudceller og jævn. Det gør det væsentligt lettere at påføre farven.
 

Hvad skal jeg vælge?

Synes du, at det er svært at bestemme dig for den for dig bedste selvbruner? Vi gennemgår herunder kort de tre mest anvendte typer selvbrunere. Så bliver valget måske lidt nemmere.

  • Selvbruner-spray: Giver et synligt resultat og farve øjeblikkeligt. Nem at fordele, uden at du får farve på fingrene.
  • Selvbruner-mousse/lotion: Har en let, luftig og lækker konsistens, som er nem at påføre. 
  • Selvbruner-gelé-creme: Har en dejlig konsistens og tilfører fugt. Giver en fantastisk glød.

 

Når du har fundet frem til den helt rigtige selvbruner til ansigtet eller kroppen, bestiller du den nemt og bekvemt på føtex.dk. 

Vi leverer direkte hjem til din adresse eller til en pakkeshop nær dig efter dit ønske. Husk, at du som altid her i shoppen har ubegrænset returret, hvis du skulle ønske at bytte eller returnere din selvbruner.