Boost din hud med en nærende serum

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på din hud, så se vores udvalg af plejende serummer til ansigtet. En serum er lige så vigtig som din dagcreme eller natcreme, da serummen indeholder aktive ingredienser, som hjælper med at holde din hud sund og flot.

Brug en ansigtsserum med aktive ingredienser

En serum er en vigtig del af din daglige hudpleje - eller det burde den i hvert fald være. Produktet er nemlig fyldt med aktive ingredienser, som din hud kan have brug for. Mange tror, at serum ikke er nødvendigt i deres daglige hudplejerutine, men det tyndtflydende produkt kan hjælpe dig af med alverdens hudproblemer. Der findes nemlig alt fra serummer til rynker og fine linjer til serummer, der afhjælper store porer.
 

Hvad er en serum?

En serum til ansigtet er et tyndtflydende produkt, som er fyldt med nærende og plejende ingredienser. Serummen trænger hurtigt ind i din hud, men produktet trænger også længere ned i hudlagene end eksempelvis en almindelig dagcreme. Derfor kan en serum også hjælpe dig af med forskellige hudproblemer, da produktet arbejder i dybden med din hud.

De fleste kan have stor glæde af en serum som en del af deres hudpleje. Det er en god idé at starte med at bruge produktet i midten af 20’erne, men du kan sagtens bruge det før og efter. Der findes nemlig et hav af forskellige serummer, så det handler blot om, at du finde den, der passer bedst til din hud. 
 

Hvordan skal du bruge en serum?

Du skal bruge din ansigtsserum inden din normale og mere tunge hudpleje som din creme eller olie. På den måde får din serum nemlig de bedste betingelser for at udføre sin opgave, uanset om det er at opstramme huden eller give den ekstra næring. En serum kan både bruges morgen og aften, efter du har renset din hud, men det er vigtigt at supplere med en creme eller lignende bagefter. 

Køb lækre serummer til ansigtet online på føtex.dk til gode priser her.