Fastelavnskostumer

Leder du efter det perfekte fastelavnskostume til dit barn? På føtex.dk finder du et stort udvalg af seje og søde kostumer, så barnet kan slå katten af tønden som sit allerstørste idol. Se det store udvalg herunder, og bestil nu.

Fastelavnskostume – kan du gætte, hvem jeg er?

En af de sjoveste ting ved fastelavn er, at du for en dag kan prøve, hvordan det er at være en helt anden. Det gør faktisk så stort indtryk på et barn, at det sikkert for altid vil kunne huske, hvad det har været til fastelavn. Derfor er det også vigtigt at gøre sig umage med at finde det rigtige fastelavnskostume.
 

Tre grunde til at købe et fastelavnskostume

  • Vælg mellem flotte forklædninger, der ligner
  • Kan bruges til rollespilslege året rundt
  • Stimulerer dit barns fantasi og forestillingsevne

Fuldend eventuelt dit barns kostume med en maske, en tryllestav eller et sværd. Og står du for at holde fastelavnsfesten, må du endelig heller ikke glemme fastelavnstønden fuld af lækkerier. Uanset hvilket fastelavnstilbehør, du mangler, finder du det selvfølgelig her på føtex.dk. 
 

Leg udklædningsleg året rundt

Det er sjovt at klæde sig ud – ikke kun til fastelavn, men hele året rundt. Derfor kan dit barn også sagtens bruge sit fastelavnskostume igen og igen. Og når børn leger rollespilslege, er det faktisk ikke kun med til at styrke deres fantasi, der hjælper dem også med at få en dybere forståelse af, hvem de selv og andre er. Du kan altså med fordel opfordre dit barn til sjove udklædningslege på alle tider af året.
 

Sådan finder du det rigtige kostume

Fastelavn og kostume hænger unægtelig sammen. Fastelavn er en af de begivenheder, som børn ser frem til det meste af året. Og spørgsmålet om, hvad jeg skal være, rumsterer nok rundt i de smås hoveder i mange måneder inden, dagen melder sig. Er du i tvivl om, hvordan du finder det bedste fastelavnskostume, får du et par gode råd her.

Først og fremmest er det en god idé at inddrage dit barn i processen. Måske ved han eller hun allerede, præcist hvilket kostume det skal være. Ellers kan I få gode idéer ved sammen at gå på opdagelse i udvalget her på føtex.dk.

FAQ- Ofte stillede spørgsmål til fastelavnskostumer