Legeværktøj

Find værktøjskassen frem og hjælp din far med at samle møbler og sætte billeder op. Med det smarte udvalg af legetøjsværktøj på føtex.dk, er dit barn klar til at give en hjælpende hånd, når der skal bygges noget nyt eller samles møbler til hjemmet. Her på siden finder du alt, hvad dit barn mangler af værktøj lige fra en BOSCH boremaskine til en værktøjsbænk og værktøjskasse med diverse tilbehør. Tag et kig her på siden og køb det perfekte værktøj til hjemmets lille håndværker. Så sørger vi for en hurtig og sikker levering til din privatadresse eller nærmeste pakkeshop.

9 produkter
Kan foldes sammen og indeholer masser af tilbehør
499 kr.
Med 6 dele rigtigt fungerende værktøj i børnestørrelse
199 kr.
49 x 36 x 26cm
Fås kun online
378 kr.
15 x 18 x 25cm
Fås kun online
235 kr.
Bosch mini legetøjs-havearbejdssæt ligner de voksnes til forveksling
249 kr.
Kan læsses med op til 35 kg
199 kr.
45 x 39 x 17cm
Fås kun online
502 kr.
33 x 33 x 71cm
Fås kun online
256 kr.

Værktøj til børn – underholdende og udviklende

Legeværktøj hører til i kategorien af legetøj, som aldrig går af mode. Dets popularitet skyldes i høj grad, at de fleste børn er vilde med at kopiere de voksne. Det er sjovt og har en vigtig funktion i forhold til deres forståelse af både omverdenen og dem selv og er en naturlig del af deres udvikling.

Tre grunde til at vælge legetøjs-værktøj

  • Udvalget er stort, og det er derfor nemt at implementere i lege
  • Stimulerer fantasi, kreativitet og udvikling af identitet
  • Fantastisk til rollelege

Rollelege er en vigtig del af barndommen. Når børn ”leger voksne”, glider de ind i roller, hvor de kan prøve at være andre uden mange af de begrænsninger, som der er i den virkelige verden. De vælger med andre ord selv, hvad de kan bruge, fra det som de oplever, og fylder selv på, som de har lyst.

Familiens lille håndværker

Legeværktøj er med til at gøre rollen som mors eller fars handymand eller handykvinde livagtig og sjov.

Vi har et stort sortiment, som omfatter stort og småt til både de små og de lidt større. Boremaskiner, motorsave og værktøjskasser med masser af spændende indhold og i flere størrelser. Eller hvad med en smart og praktisk arbejdsbænk?

Fra leg til virkelighed

Uanset, hvor meget vores børne-værktøj ligner rigtigt værktøj, er det for det mestes vedkommende mere eller mindre realistiske kopier af voksenudgaverne. Det kan derfor udelukkende bruges til leg.

Vi har dog et begrænset udvalg af rigtigt fungerende værktøj, Det er en fantastisk måde at gøre barnet fortroligt med værktøjets funktioner og lade det deltage i mindre arbejdsopgaver. Det bør dog kun anvendes under voksenopsyn, så hverken barnet eller andre risikerer at komme til skade.

Hvad skal jeg vælge?

Selv om udvalget er stort, er der grundlæggende tale om forskellige udgaver af legeværktøj til børn på forskellige alderstrin.

Tjek alder under ”specifikationer” for det enkelte produkt, så ved du, hvilket alderstrin det er beregnet til. Ellers er det bare om at se sig godt om og så vælge det, som du tror, vil vække størst glæde hos dit barn.

Kan dit barn lide at klæde sig ud? Hvorfor så ikke kombinere med noget af vores fantastiske udklædningstøj og gøre det hele endnu sjovere?

Køb børne-værktøj på Føtex.dk

Når du har fundet det helt rigtige, bestiller du det nemt og hurtigt online på Føtex.dk. Husk, at du har 30 dages returret.