Hvad skal der egentlig i pusletasken?

En tur ud i det fri kan være afstressende, og lige hvad du har brug for – bare dig og din familie. Men kun i et øjeblik. For pludselig spytter den lille maden ned ad sig selv, og du indser, at du har glemt både hagesmæk, vådservietter og skiftetøj. Det kræver nemlig en mindre oppakning at bevæge sig ud med små børn. Derfor har føtex.dk lavet en guide til, hvad du skal have med i pusletasken.

 

Vælg den rigtige pusletaske

Ligegyldigt om turen med den lille foregår med barnevogn, klapvogn eller helt uden, så er en pusletaske alfa og omega. Den kan være inkluderet, når I køber en barnevogn, men det kan også være, at du selv skal ud og investere i en– og så er det bare med at vælge en pusletaske efter dine og families behov. I den forbindelse kan det være godt at vide, hvad der skal være plads til i tasken, og hvor praktisk den skal være. 
 

Find ud af, hvad der skal være i pusletasken

Inden du køber pusletasken, er det vigtigt at vide, hvad der skal være plads. For når du og den lille skal på tur, er der meget, der skal organiseres og medbringes i pusletasken. Prøv at følge den nedenstående guide. Her er der gode bud på, hvad der skal medbringes på turen, når udfordringer som sult, uforudsigeligt vejr og kedsomhed indtræffer.

  • Bleer er altid en nødvendighed – engangsbleer såvel som stofbleer.
  • Plastikposer er praktiske, både når det gælder bleskift og madaffald.
  • Våd- og vaskeservietter til når den lille skal tørres – i begge ender.
  • Skiftetøj i form af bodystocking, varmere tøj, strømper eller nattøj. Det er også en god ide med din egen skiftetrøje, hvis den lille skulle komme til at gylpe på dig.
  • Hagesmæk til at afværge både mad og salv.
  • Ekstra sutter så I kan forhindre en anspændt situation, hvis den ene pludselig forsvinder.
  • Ammeindlæg hvis du stadig ammer. Og er dit barn ovre denne fase, så tag lidt ekstra mad med, da den lille kan blive sulten når som helst.
  • Legetøj hvis I skal være væk i længere tid.
  • Håndsprit – så er du sikret den gode hygiejne.

Sådan organiserer du pusletasken

Når du er på tur med den lille, kan du let komme ud for, at du omgående har brug for en ting eller to fra pusletasken. Og så dur det ikke, at du skal til at rode hele tasken igennem først. Derfor vil en pusletaske med flere rum gøre situationen lettere og mindre stressfuld. Du kan nemlig organisere indholdet, så du altid har styr på, hvor de forskellige ting ligger. På den måde kan både du og den lille have en rolig tur.

Er det første gang, du skal organisere din pusletaske? Så er det altid godt med et par tips og tricks til, hvordan rummene bedst anvendes. For eksempel er de små rum foran og inde i tasken ofte gode til dine egne ting som nøgler, mobiltelefon og pung. Så har du dine egne ting lige ved hånden, uden de bliver væk mellem vådservietter og bleer. Derudover er det en god ide at inddele rummene. Pusletaskens ene rum kan med fordel indeholde bleer, plastposer, stofbleer, vådservietter og andre praktiske pusleting. Og så kan du have tøj, sutteflaske, sutter, legetøj og mad i det andet rum.

 

Find alt til pusletasken hos føtex.dk

Er du kommet i tanke om, at du mangler noget til pusletasken? Så tag et kig på det store udvalg af tilbehør til klap- og barnevogne på føtex onlineshop. Så er du klappet og klar til en tur ud i det fri med din lille familie. God fornøjelse!