Stagelys & kronelys

Stagelys – også kendt som kronelys – er nogle af de mest populære stearinlys i de danske hjem. På føtex.dk kan du finde stagelys i flere forskellige farver og former, så du kan finde de helt rette lys til din bolig. 

Smukke stagelys til borddækningen

Leder du efter flotte stearinlys til dit hjem? På føtex.dk finder du et stort udvalg af stagelys, der passer til flere forskellige boligstile og borddækninger. Stagelys har forskellige standardmål, der gør, at de kan passe i de fleste lysestager.

Du kan blandt andet bruge stagelys til at:

  • Lave en flot borddækning i samspil med andre dekorationer
  • Lyse din vindueskarm op i hverdagen og til højtider
  • Skabe hyggestemning rundt om i boligen i de mørke måneder

Uanset hvad du skal bruge dine lys til, kan du trygt regne med, at vi fører et bredt udvalg af stagelys til gode priser.

Vælg mellem flere typer af stagelys

Når det kommer til at vælge stagelys, findes der muligheder for alle. PI vores udvalg kan du udforske mange forskellige typer af kronelys, så du kan finde de levende lys, der passer bedst til din stil. Hvis du er stor tilhænger af minimalisme og klassiske udtryk, er et helt almindeligt hvidt stagelys det helt rette valg for dig. Fordelen ved det hvide lys er, at det kan bruges i stort set alle sammenhænge.

Hvis du derimod gerne vil udfordre den klassiske indretning, kan du overveje smukke hånddyppede eller snoede lys. Snoede lys er et fantastisk lille twist til enhver indretning, og det vil uden tvivl skabe mere opmærksomhed end et helt almindeligt lys. Ligeledes har hånddyppede lys et lidt mere råt look, der kan være en rigtig god tilføjelse til alle rum.

Find de rette lys til højtiden

Højtider er lig med lys. Hvis du skal finde stagelys til bestemte højtider, er der flere gode tips at hente hos os. Julen er ofte associeret med rød og grøn, men du kan også prøve lidt mere udfordrende nuancer som guld og sølv. Til påske vil et gult lys gøre sig godt, mens hvide lys passer rigtig godt til et bryllup.