Træfigurer

Hvis du leder efter sjove og livlige dekorationer til dit hjem, er træfigurer en helt oplagt løsning. På føtex.dk finder du træfigurer af alt fra dyr til menneskelige figurer. Det er det ideelle valg for dig, der ønsker at skabe et personligt hjem med anderledes og interessante dekorationsgenstande.

Find forskellige træfigurer i flere størrelser i vores udvalg

På føtex.dk tilbyder et udvalg af forskellige træfigurer i flere størrelser, så du har mulighed for at finde den helt rette figur til dit hjem. Figurerne i vores udvalg er alle produceret af kvalitetstræ, der bidrager til lang holdbarhed og et stilrent look. 

I vores udvalg af træfigurer kan du blandt andet støde på:

  • Træfigurer af dyr som hunde, mus og katte
  • Forskellige menneskefigurer
  • Figurer med motiver som eksempelvis flag
     

Så uanset hvilken type figur af træ du leder efter, kan du med stor sandsynlighed finde flere gode bud i vores udvalg, hvor du bl.a. finde de flotte Woods of Copenhagen træfigurer. Overvej, hvilke figurer der passer ind i dit hjem, og køb eventuelt flere figurer, der kan placeres sammen med hinanden.

Træfigurer er den perfekte gave til enhver anledning

Når det kommer til gaver, er der næsten intet som god brugskunst eller dekorationsgenstande til boligen. En træfigur er den ideelle gave til den pynteglade person. En figur i træ kan bruges i stort set alle hjem, og de kan være en både hyggelig og sjov tilføjelse til ethvert rum.

Som gave kan en træfigur passe til stort set alle anledninger såsom fødselsdage, konfirmation, studentergave eller som bryllupsgave. Uanset om du står og mangler en gave til en fødselsdag, et bryllup eller noget helt tredje, vil en træfigur med stor sandsynlighed være et hit på gavebordet.

Sådan vedligeholder du dine træfigurer

Du kan gøre meget for at sørge for, at dine træfigurer holder i lang tid. For det første bør du placere dine figurer et sted, hvor der ikke opstår meget fugt, da fugten kan trænge ind i træet. Desuden bør du også afstøve dine figurer med jævne mellemrum. Hvis du gerne vil rengøre dine figurer, bør du ikke bruge for meget vand i processen, da det kan trænge ind i træet – du kan dog sagtens bruge en fugtig klud til formålet.