Find smukke adventslys

Se de fine adventslys på føtex.dk, og forbered dig til december måned og de fire søndage i advent. Vi har smukke levende lys, som du kan bruge til at lave en flot adventsdekoration og dermed tælle ned til juleaften. Så kan du nyde forventningens glæde endnu mere. 

Få adventslys til julemåneden  

December er for mange en måned med en masse traditioner og samvær med mennesker, man holder af. Advent og adventslys er blandt andet traditioner, som de fleste danskere holder fast i år efter år.  

Du kan skrue op for hyggen med levende lys hver søndag i advent. Vi har adventslys i flere farver, størrelser og højder, så du kan få de helt rette lys til din juledekoration. Se vores sortiment af adventslys på føtex.dk, og vælg dine favoritter til denne jul.

Hvad er traditionen bag advent? 

Advent falder på de fire søndage før jul, og for de fleste danskere er advent en hyggelig tradition, hvor man tæller ned til juleaften. Ifølge traditionen er det dog også her man venter på Jesus, og derfor markerer advent altså også en ventetid, hvor man forbereder sig på Jesusbarnets fødsel.  

I Danmark er adventskransen er relativt ny tradition, og den blev først rigtigt udbredt under besættelsen i 1940’erne. I denne periode havde lys også en helt særlig betydning. Siden da er adventskransen dog blevet en fast del af julen i mange hjem, og både børn og voksne tager del i at lave dekorationen med alt fra mos og kogler til julekugler og -stjerner.

Find også dit kalenderlys på føtex.dk 

På føtex.dk finder du ikke kun adventslys og dekorationer dertil. Du kan nemlig også købe dit kalenderlys hos os. Med kalenderlyset kan du tælle ned til juleaften ved at brænde en smule hver dag fra første til 24. december.  

Vi har et godt udvalg af fine kalenderlys med diverse mønstre, farver og motiver. Dermed kan du lave en flot juledekoration med gran, kogler og en masse andre dekorative genstande, som du kan nyde at have stående i dagene op til jul.