Boller i karry
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 400 g hakket kyllingekød
- 1 dåse kokosmælk light
- 1 æble
- 200 g revet gulerødder
- 2 dl couscous
Vi tror, at du har:
- 1 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 æg
- 1 løg
- 1 spsk karry
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Riv æblet og bland det med kyllingekød, æg, salt og peber i en skål.
Form farsen til små kødboller.
Kog kødbollerne i letsaltet vand i 5-7 min. Indtil de er gennemkogte. Tag dem op med en hulske og sæt dem til side.
Kog couscous efter anvisning på pakken.
Imens snit løg og hvidløg fint, varm olivenolie op i en gryde og steg løg, hvidløg og karry i 1-2 min. Tilsæt gulerødder og kokosmælk og lad det simre i 5 min.
Læg de kogte kødboller i karrysaucen og lad det varme igennem i 2-3 min. Smag til med salt og peber.
Velbekomme!