1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Boller i karry

Portionen er til 4 personer 
Arbejdstid: 20 min. 
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1 dåse kokosmælk light
  • 1 æble
  • 200 g revet gulerødder
  • 2 dl couscous

 

Vi tror, at du har:

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 1 spsk karry
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Riv æblet og bland det med kyllingekød, æg, salt og peber i en skål.

Form farsen til små kødboller.

Kog kødbollerne i letsaltet vand i 5-7 min. Indtil de er gennemkogte. Tag dem op med en hulske og sæt dem til side.

Kog couscous efter anvisning på pakken.

Imens snit løg og hvidløg fint, varm olivenolie op i en gryde og steg løg, hvidløg og karry i 1-2 min. Tilsæt gulerødder og kokosmælk og lad det simre i 5 min.

Læg de kogte kødboller i karrysaucen og lad det varme igennem i 2-3 min. Smag til med salt og peber.

Velbekomme!