Brændende kærlighed
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 800 g kartofler
- 200 g knoldselleri
- 150 g bacontern
- 1 håndfuld frisk persille
- 1 dl mælk
Vi tror, at du har:
- 2 løg
- 1 spsk olivenolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Skræl kartofler og knoldselleri og skær dem i mindre stykker.
Kog kartofler og knoldselleri i en gryde med saltet vand i 12-15 minutter indtil de er møre.
Varm imens olivenolie op på en pande og steg bacon sprødt. Tag det af panden og læg det på et stykke køkkenrulle.
Steg løgene i det resterende fedt på panden til de er bløde og let karamelliserede.
Hæld vandet fra kartofler og knoldselleri og mos dem sammen med mælken. Smag til med salt og peber.
Fordel kartoffelmosen på tallerkener og top med de stegte løg, sprødt bacon og frisk persille.
Velbekomme!