American Tourister

American Tourister kuffert i hardcasekvalitet med fire hjul. Rejs med den store, den mellem eller den lille trolley i præcis den farve, du foretrækker. Se udvalget af solide kufferter i letvægtskvalitet og udtrækshåndtag til nem manøvrering i udvalget herunder.

Rejs med en kuffert fra American Tourister

Alt kan være i en kuffert fra American Tourister, og du kan nemt holde styr på tøjet med indvendige elastikker og lynlåsrum. De slagfaste modeller med ru overflade for længere holdbarhed findes i flere størrelser og farver.  
 

Tre gode grunde til at vælge en American Tourister kuffert:

  • Du får en meget solid og slagfast rejsekuffert
  • Med ru overflade for bedre smudsafvisning
  • Har fire hjul og håndtag for nem transport

En kuffert fra American Tourister er udført i stærkt hardcasemateriale, som er modstandsdygtig over for lufthavnes hårdhændede behandling. Overfladen er ru med dynamisk mønster, der er optimalt mod smuds og ridser. Med fire spinnerhjul og optrækkeligt håndtag er kufferten nem at manøvrere uanset størrelse og vægt. 
 

Hvilken størrelse American Tourister kuffert skal du vælge?

Når du vælger blandt forskellige hardcasekufferter fra American Tourister, kan du vælge 3 størrelser: kabinekuffert, mellemstørrelse og stor kuffert. 

  • Hvornår skal du vælge en kabinekuffert? Til håndbagage i fly er kun bestemte mål tilladt – mål som du kan være sikker på at overholde med en kabinekuffert fra American Tourister. Brug også kabinekufferten til weekendture og andre kortere ophold.  
  • Hvornår har du brug for en mellemstørrelse? På rejser med begrænset kuffertvægt kan en mellemstørrelse kuffert være et godt valg. Vælg også mellemstørrelse til rejser, hvor du sommetider er nødt til at løfte kufferten, eller hvor der er begrænset plads i bagagerummet. 
  • Hvornår er det nødvendigt med en stor kuffert? Den store kuffert er til de lange ophold, eller når du deler taske med en rejsefælle. Småbørnsfamilier kan med fordel vælge en stor model med plads til hele familiens tøj.  

Rejs ud med en god kuffert fra American Tourister. Find din yndlingsfarve og den rette størrelse i det store udvalg her på føtex.dk.