Apple AirPods

Har du mistet dine gamle AirPods, eller trænger du til en opgradering af lydoplevelsen? På føtex.dk kan du gå på opdagelse i en stor samling af de ultrapopulære Apple AirPods fra forskellige generationer. Find derfor nemt et sæt AirPods, der passer til dine behov, her på siden.

Nyd enestående trådløs lyd med AirPods

Apple revolutionerer gang på gang lytte- og brugeroplevelsen med sine AirPods høretelefoner. På føtex.dk har du god mulighed for at opleve alle de seneste innovationer i de diskrete in-ear høretelefoner, der kombinerer banebrydende teknologi med elegant design og ubesværet brugervenlighed. Med et par nye Apple AirPods får du blandt andet adgang til:

  • Aktiv støjreduktion: Reducerer mærkbart støjen fra dine omgivelser, så du kan høre krystalklar lyd helt uforstyrret. 
  • Tilpasset rumlig lyd: Lader dig blive komplet omsluttet af personligt tilpasset lyd. Inkluderer dynamisk registrering af hovedbevægelser, så du kan fordybe dig 100% i lydoplevelsen.
  • Touch-betjening: AirPods giver dig forskellige muligheder for at let og elegant styre lyden på dine høretelefoner, besvare opkald og lignende. De nyeste modeller har eksempelvis touch-betjening, som giver dig endnu nemmere adgang til alle de vigtigste funktioner. 
  • Avanceret mikrofon: Hør, og tal klart med den avancerede mikrofon, som gengiver naturlig lyd ved video- og lydopkald.


AirPods-høretelefonerne leveres også med det smarte og kompakte MagSafe opladningsetui, som du nemt kan have med dig på farten og giver dig mulighed for at maksimere afspilningstiden på én opladning. 

Køb dine nye Apple AirPods på føtex.dk

Før din lytteoplevelse til nye højder med Apple AirPods. På føtex.dk finder du en lang række af de avancerede in-ear høretelefoner fra Apple. Du kan blandt andet opdage den seneste generation af AirPods, der byder på nyeste innovationer inden for lyd og brugervenlighed. Vælg blandt både første, anden og tredje generation af de populære Apple høretelefoner samt første og anden generation af AirPods Pro til dig, der ønsker den ultimative funktionalitet og lyd.

Hos os har du rig mulighed for at vælge et par AirPods, der passer til dine behov og din hverdag. Find din nye favorit online på føtex.dk.