In ear høretelefoner

In ear høretelefoner er et must, hvis du tit hører musik, radio, bøger eller podcasts, når du er på farten, eller når du træner. In ear er høretelefoner, der sidder inde i dit øre, og du kan både få trådløse in ear høretelefoner eller med kabel. Se udvalget herunder.

Høretelefoner in ear

Markedet for in-ear høretelefoner er eksploderet inden for de seneste år. I starten kunne du kun få de små ørepropper med kabel, men nu kan du få trådløse høretelefoner in ear – både som i helt trådløse og med kabel mellem ørepropperne, men ikke ned til din elektroniske enhed. Og på føtex.dk finder du det hele.
 

Tre grunde til at vælge in ear høretelefoner:

  • De fylder og vejer ingenting, så de er nemme at have med i tasken/lommen
  • Du kan normalt udskifte ørepropperne, hvis de ikke passer til dine ører
  • Lyden strømmer direkte ind i dine ører, hvilket giver en god musikoplevelse


Skal du ud at rejse, er du pendler eller på anden måde ofte på farten, er in ear høretelefoner meget nemmere at have med i bagagen end on ear høretelefoner. Synes du ikke, at ørepropperne, der er på, når du køber in ear høretelefoner, passer, kan du ofte tilkøbe andre ørepropper, som passer bedre til dine øregange. Derudover har in ear høretelefoner den fordel, at lyden kommer direkte ind i dine øregange, hvilket giver en helt anden oplevelse end høretelefoner on ear.
 

Hvilke er de bedste in ear høretelefoner?

Som du kan se i vores sortiment herover, er udvalget stort, når det kommer til høretelefoner in ear. Det kan være svært at vælge. Tjek evt. diverse in ear høretelefoner test på nettet, eller læs miniguiden herunder.

  • Pasformen er altafgørende. Sidder høretelefonerne ikke godt i dine ører, får du en dårlig oplevelse. Vælg evt. formstøbte ørepropper i silikone. De tilpasser sig nemlig faconen på dine ører.
  • Styring og mikrofon er en fordel. Så kan du besvare opkald, uden at skulle have telefonen op af tasken eller lommen.
  • Krog eller bøjle kan være smart, hvis du bruger dine in ear høretelefoner, mens du er aktiv.
     

Uanset hvilke in-ear høretelefoner du vælger, får du kvalitets-høretelefoner med god lyd, der er kompakte og behagelige at have på. Derudover er de også nemme at betjene og har lang batterilevetid, som er op mod 18 timer. På den måde behøver du ikke  bekymre dig om, de løber tør for strøm under løbeturen eller træningen.

In-ear ørestykkerne sidder desuden sikkert og komfortabelt i ørene uden at give irritation eller smerte. For at være sikker på at give dig den bedst mulige komfort, kommer de fleste in-ear høretelefoner med ørespidser i forskellige størrelser, så du finder den, der passer bedst til dig og dine ører.
 

Besvar opkald og styr musikken med in-ear høretelefoner

Det smarte ved vores in-ear hovedtelefoner er, at du udover at kunne høre musik, også kan besvare opkald, når du er på farten. Høretelefonerne er nemlig udstyret med et smart system og en mikrofon, hvor du kan besvare et opkald ved at trykke på touch kontrol på høretelefonerne.

Det er også ved hjælp af disse knapper, at du nemt og hurtigt kan skrue op og ned for musikken eller skifte og pause den. Vi har nemlig in-ear høretelefoner, som du oplader via et smart etui. På den måde får de hurtigt strøm, mens du har styr på, hvor de er.

Find dine in ear høretelefoner i udvalget herover.