Høretelefoner

Høretelefoner kan fås i både trådløse, næsten trådløse eller ikke trådløse udgaver. Du kan desuden få nogle til at sidde inde i øret, have uden på øret, eller som omslutter ørerne fuldstændig. Find de bedste høretelefoner til dit behov i udvalget herunder.

Høretelefoner til ethvert formål

Hvad end du leder trådløse høretelefoner eller høretelefoner med ledning, kan du finde dem her hos os til rigtig gode priser. Vi har et bredt sortiment vi løbende opdaterer, så du til enhver tid kan finde de helt rette hovedtelefoner for dig! Når du bruger høretelefoner, kan du lukke af for omverdenen og få en meget bedre lydoplevelse, end hvis du lytter til musikken fra højtaleren i din telefon. Kører du i bil kan det endda være nødvendigt med trådløse høretelefoner med mikrofon – et såkaldt headset – hvis du skal tale i telefon, mens du kører. Gå på opdagelse i sortimentet ovenfor, hvor du finder produkter fra alle de bedste producenter på markedet såsom Apple, JBL, Razer, Sony, Philips og mange flere. 
 

Tre fordele ved at bruge høretelefoner:

  • Du får lyden helt tæt på og kan lukke anden støj ude
  • Dine omgivelser bliver ikke generet af det, du lytter til
  • Flere i samme rum kan lytte til hver deres musik, film osv.


Lyden bliver væsentlig bedre, når du får alle detaljer direkte ind i øregangen, så du ikke bliver forstyrret af udefrakommende støj. Samtidig kan du skåne dine omgivelser, som måske ikke er interesseret i det, du lytter til – det gælder både i det offentlige rum og derhjemme.
 

Sådan vælger du de bedste høretelefoner

Der er mange ting, du skal overveje, før du kaster dig ud i køb af høretelefoner, hvis du skal blive godt tilfreds med dem.

  • In-ear fylder og vejer næsten ingenting. De er lette at have med i tasken eller lommen. De sættes ind i øregangen og sidder perfekt og fast, hvis øreknoppen passer. Du kan tilkøbe nye/bedre øreknopper til de fleste in-ear høretelefoner.
  • On-ear har flade ørepuder, som har en størrelse, så de sidder på ydersiden af dine ører. De giver god lyd, men lukker ikke alt ude.
  • Around-ear har kopper, der omslutter dine ører fuldstændig og giver rigtig god lyd. De er større og tungere end de to andre typer høretelefoner.
  • Trådløse høretelefoner findes i to udgaver – helt trådløse eller næsten trådløse. De sidstnævnte har ikke ledning ned til din musikafspiller, men ørepropperne er forbundet. De førstnævnte er fuldstændig kabelfri. Begge dele giver dig større bevægelsesfrihed.


Køb dine trådløse høretelefoner på føtex.dk og få ubegrænset returret.