iPad Air

iPad Air er Apples bud på en kraftig tablet i lille format. Den lette tablet på 10,5 tommer måler kun 6,1 mm i tykkelsen og vejer under et halvt kilo. Vælg mellem forskellige modeller og farver.

Vælg Apples iPad Air til det hele 

Den lille tablet med stor power fra Apple fås med 64 eller 256 GB. Du kan anvende den til alle typer online aktivitet og vil med den fuldt laminerede skærm med antirefleks og fedtafvisende belægning altid få et rent og knivskarpt billede. 

Tre gode grunde til at vælge iPad Air:

  • Du får en letvægtstablet i et moderne design

  • Nyd en knivskarp 10,5 tommer Retina skærm 

  • Et batteri, der holder hele dagen uden opladning

Den slanke og elegante tablet vejer mindre end et halvt kilo. Multi-Touch Retina skærmen har LED baggrundsbelysning og høj opløsning for knivskarpe billeder, og så behøver du ikke lade batteriet op hele dagen – batterilevetiden er 9-10 timer – selv ved konstant surfing og streaming. 

Hvad er særligt ved iPad Air?

Blandt de forskellige iPads adskiller Air-modellen sig på 3 forskellige områder: Skærm, vægt og batteri. Skærmen på 10,5 tommer er stor nok til at se film og hjemmesider på, og lille nok til at tage med overalt. Med LED baggrundslys og True Tone får du altid optimale farvegengivelser og skarpe konturer. Antirefleks og fedtafvisende belægning sikrer et rent og tydeligt billede – altid.

Vægten på under 500 gram gør iPad Air til en letvægter med stor kapacitet. Den lave vægt skyldes ikke manglende indhold, men det slanke design med en tykkelse på kun 6,1 mm. Du kan lagre mellem 64 og 256 GB afhængig af modellen. Batteriet har en lang levetid på 9-10 timer. Det betyder, at selv om du surfer, streamer og ser film hele dagen, behøver du ikke lade op før om aftenen. Du kan oplade via stikkontakten eller USB-stik.

Køb din nye iPad Air på føtex.dk

Få knivskarpe billeder og batterilevetid til hele dagen med en praktiske, lille iPad Air fra Apple. Husk at du også kan finde en masse lækkert iPad tilbehør hos os! Forkæl dig selv og din nye iPad Air, og gå på opdagelse i vores store udvalg nu.