Orginalt iPad tilbehør

Få det meste ud af din tablet med det rette udstyr. I vores sortiment finder du originalt Apple tilbehør til iPad såsom covers, tastatur og ladekabler.

Find praktisk iPad tilbehør til beskyttelse

Har du en Apple iPad? Så ved du sikkert allerede, hvordan den lille tablet næsten kan virke som en mini computer. Der er derfor god grund til at beskytte din iPad, så den holder i mange år. Samtidig kan den rette beskyttelse betyde, at du undgår unødvendige ridser og småskrammer. Her kan et flot cover være en god investering. 

Ud over at være med til at beskytte din iPad og muligvis forlænge dens levetid, så har et cover også en anden funktion. Det helt rigtige cover kan nemlig være med til at vise din personlige stil frem. Find den rette farve, det sejeste mønster eller det optimale materiale - så kan du beskytte din tablet med stil. 

Opgradér din iPad med et tastatur på farten

Det kan være helt svært at huske, at du ikke sidder ved en computer, når din iPad er tilknyttet det rigtige tilbehør. Blandt andet et tastatur er både praktisk og smart. Du kan nemlig nemt have det med dig på farten. På samme tid kan du opleve, at det bliver mere behageligt at skrive på din tablet ved hjælp af et tastatur. 

På føtex.dk kan du heldigvis finde både tastatur og mus fra Apple. Dermed har du muligheden for at forvandle din iPad fra en smart tablet til en lille computer. Hvad end du bruger tid på skabe digitale designs, skrive noveller, arbejde hjemmefra eller noget helt fjerde, kan det blive lettere med korrekt tilbehør til iPad. 

Gå på opdagelse i det smarte og funktionelle sortiment af tilbehør til iPad på føtex.dk. Her kan du lade dig blive inspireret af de praktiske løsninger. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.