Apple Keyboard & mus

Med et Apple tastatur til din iPad kan du bruge den som en pc. Så kan du arbejde effektivt på farten uden at slæbe pc’en med. Find det perfekte tastatur til din iPad her på føtex.dk.

Bliv effektiv med et Apple keyboard til din iPad

Der er mange muligheder med en Apple iPad Pro, og med et keyboard bliver de muligheder mangedoblet. Apple har lavet mange forskellige tastaturer. Du kan finde lige præcis det, der passer til dit behov – om du prioriterer en lille størrelse, integreret taltastatur eller lækker tastefølelse.  

Tre grunde til at vælge Apple tastatur til iPad

  • Brug din iPad til at skrive, redigere regneark eller navigere i professionelle programmer.

  • Arbejd nemt og effektivt, når du er på farten, uden at skulle have din pc med i tasken.

  • Få et lækkert tastatur, som er simpelt at tilslutte, og som du let kan have med overalt.

Vil du også gerne bruge din iPad effektivt? Så er et Apple iPad keyboard en god investering. Det giver dig endnu flere måder at bruge din iPad på. Det passer perfekt i tasken, så du altid kan have det med, hvis du får brug for at skrive noget ned.

Hvilket Apple tastatur opfylder dine behov?

Der er flere forskellige Apple tastaturer. Overvej følgende, når du skal vælge dit: 

  • Hvilken type? Der findes mange typer af Apple keyboards. Der er de traditionelle tastaturer, som du stiller foran iPad’en. Derudover er der dem med folio-kasse. Disse tastaturer sætter du fast på din iPad som et cover, og de beskytter dermed også mod skrammer på skærmen.

  • Med eller uden taltastatur? Har du brug for at skrive mange tal? Så er det fedt med et taltastatur. Disse fås som regel kun med de traditionelle tastaturer, men kan gøre tal-skrivning langt mere effektiv.

  • Hvilken iPad har du? – Hvis du vil have et Apple keyboard og folio-kasse, er det vigtigt, at du vælger et, der passer til din iPad. 

Vil du også kunne arbejde effektivt overalt? Find dit nye Apple tastatur til iPad her på føtex.dk.