iPad mini

iPad Mini på kun 7,9 tommer og 300 gram er lige til at have med i lommen. Den kraftfulde tablet fra Apple i guld, sølv eller space grey gør online surfing ukompliceret. Se udvalget af iPad Mini herunder.

Gå online overalt med en iPad Mini

Den lille fikse iPad Mini er nem at have med i lommen eller tasken. Vælg selv kapacitet på 64 eller 256 GB og få, uanset model, et hurtigt onlineredskab med klart billede og mulighed for noter ved hjælp af Apple Pencil. Brug din iPad Mini på farten, og få hurtig adgang til nettet. 

Tre gode grunde til at vælge en iPad Mini:

  • Du får en kraftig tablet i lille format

  • Den kan bruges med Apple Pencil 

  • Vejer kun 300 g og er 6,1 mm tyk

Du kommer hurtigt på nettet og kan surfe, streame og videochatte uden forsinkelser. Med Apple Pencil kan du notere ned med det samme og gemme det til senere. Tag din iPad Mini på kun 300 gram med overalt i lommen eller tasken. 

Sådan adskiller en iPad Mini sig

Blandt de forskellige iPads er Apples iPad Mini en god model at have med på farten. Størrelsen, vægten og funktionerne adskiller den fra andre tablets.

Størrelsen er beskedne 7,9 tommer – mindre end andre iPads, men større end en iPhone. Den hurtige processor og 64 eller 256 GB lagerplads gør den lille tablet ideel at have med overalt. Tykkelsen på iPad’en er 6,1 mm og dermed svarende til flere andre typer iPads. 

Vægten på kun 300 gram gør den perfekt til lommen og til håndtering, hvor og hvornår du gerne vil online. Vælg et letvægtscover, hvis du gerne vil bevare den lette vægt med cover på. Funktioner som Apple Pencil gør en iPad Mini oplagt som studieredskab. Skriv noter med din elektroniske pen, og gem det hele til du kommer hjem. Overskueligt og nemt uden besvær med papir og tunge mapper. Vær ekstra god ved dig selv og gå på opdagelse i vores udvalg af andet iPad tilbehør, måske du finder noget tilbehør som kan komplimentere din nye iPad Mini.

Tag dit internet med overalt i din iPad Mini – find din foretrukne model herover på føtex.dk.