Vi tyvstarter fødselsdagen. Se alle de vilde tilbud HER

Bruder

Har du en søn eller datter, der er vild med legetøj med hjul, der kan andet end at trille rundt, er du kommet til det helt rette sted. Bruder er tysk kvalitet, når den er allerbedst. Du kan se vores store, aktuelle udvalg af de fantastiske køretøjer og maskiner herunder.

85 produkter
Fås kun online
465 kr.
Fås kun online
356 kr.
Fås kun online
489 kr.
27 x 18 x 66cm
Fås kun online
787 kr.
Fås kun online
356 kr.
14 x 4 x 32cm
Fås kun online
356 kr.
16 x 4 x 32cm
Fås kun online
418 kr.
26 x 18 x 51cm
Fås kun online
407 kr.
12 x 49 x 15cm
Fås kun online
356 kr.
25 x 41 x 17cm
Fås kun online
458 kr.

Bruder – virkelighedstro legetøjskøretøjer af høj kvalitet

Når det gælder specialkøretøjer i forholdet 1:16, er Bruder den eneste aktør på markedet. Den tyske legetøjsproducent blev grundlagt tilbage i 1926, og alderen trykker på ingen måde legetøjsgiganten.  Dens mange fantastiske køretøjer og maskiner er stadig i dag et hit på mange børneværelser over hele verden. Bruder fremstiller multifunktionelle og særdeles detaljerede og virkelighedstro legetøjsbiler, køretøjer, lastbiler, landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner, og vi fører naturligvis mange af de fantastiske specialkøretøjer i vores faste sortiment.
 

Tre grunde til at vælge Bruder

  • Kæmpestort udvalg af specialkøretøjer og -maskiner
  • Høj kvalitet, virkelighedstro og multifunktionelt legetøj
  • Mange af produkterne kan kombineres på kryds og tværs 
Når dit barn tager et stykke Bruder legetøj i hånden, ved du straks, at det er og kan noget særligt. Glæden og begejstringen er ikke til at tage fejl af. Hvert køretøj og hver maskine er fremstillet til at varetage en eller flere specialopgaver. Det spændende legetøj indbyder til leg og læring. Dit barn lærer om, hvordan køretøjerne fungerer, og det får mulighed for at skabe sine helt egne unikke lege og historier.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så får du her et par punkter, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej.
  • Interesse: Der er ikke ret meget, der er mere motiverende, end hvis det, som du vælger til dit barn, matcher en interesse. 
  • Alder: Noget af legetøjet indeholder smådele og er derfor ikke egnet til børn under tre år. Tjek den anbefalede alder under specifikationer for hvert produkt.
  • Anvendelsesmuligheder: Meget af legetøjet kan sikkert kombineres med noget af det, som dit barn allerede har på børneværelset. Tag et kig på hylder og i kasser.
Når du har fundet frem til det helt rigtige, bestiller du det online på føtex.dk.