Legetøjsbiler

Drøn afsted efter dit barns nye legetøjsbil og forbered dig på masser af sjov leg. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af legetøjsbiler. Vi forhandler forskellige kendte mærker til børn i alle aldre.

Legetøjsbiler til alle aldre

Legetøjsbiler hører til blandt klassikerne inden for legetøj. Der er sket meget i årenes løb i forhold til udformning og funktioner. De fleste af dem kører dog stadig på fire hjul og vækker lige så meget glæde, som biler altid har gjort. I vores sortiment finder du modeller til børn fra 6 mdr. og opefter.

Tre grunde til at vælge legetøjsbiler

  • Der er biler til børn i alle aldre – fra 6 mdr. og opefter
  • Der er mange forskellige modeller med masser af spændende funktioner
  • De kan leges med både alene og sammen med andre


På føtex.dk finder du legetøjsbiler til børn i alle aldre. Vi fører udelukkende biler fra førende legetøjsproducenter, som for eksempel BruderDisney, Androni og Little Tikes. Uanset, hvad du vælger fra vores virtuelle legetøjshylder, får du og dit barn høj kvalitet og CE-godkendte produkter.

Store og små legetøjsbiler

Der finde legetøjsbiler i alle størrelser og derfor er det en rigtig god idé at have barnets alder for øje. Særligt hvis du er på udkig efter legetøjsbiler til de helt små børn.

  • Det lille barn har svært at forholde sig til mere end en eller maks. to ting ad gangen. Undgå derfor at omgive det med bunker af biler. Du risikerer, at det bliver overstimuleret og forvirret, og resultatet er et uroligt og nervøst barn. Med én bil ad gangen – og gerne i en flot og farvestrålende farve – får det ro til at udforske. Lad de andre biler blive i kurven eller legetøjskassen til næste gang.
  • Når barnet bliver ældre og kan overskue kompleksitet, er det klart til egentlig leg. Her kan biler med lyde, musik, lys og blink være med til at udvikle og stimulere sanserne. Det sker som oftest ved alene- eller sideleg, hvor mor, far eller søskende leger parallelt ved siden af. Med et børnetæppe i et lækkert design bliver legen endnu sjovere.
  • Det store barn er som ofte et særdeles kritisk barn, der præcist ved, hvilke biler det vil lege med. Nu begynder tilbehør og udstyr også at blive vigtigt. Med parkeringshuse, værksteder og racerbaner kan det skabe sine helt egne historier og universer. Det sker både alene og med gode venner.


Vær opmærksom på, at biler, der er mindre end fem cm i længde, bredde eller højde, ikke er egnet til små børn, da de kan sætte sig fast i svælg eller hals.

Køb legetøjsbiler på føtex.dk

Find din og dit barns favorit legetøjsbil, og bestil den online hos føtex.dk. Vi sørger for levering hjem på din adresse. Husk, at du som altid har ubegrænset returret, når du handler hos os.