Parkeringshus – legetøj

Flere etager, snoede opkørsler og lift er blot nogle af de mange sjove funktioner, der findes i parkeringshuse og legetøjsgarager i onlineudvalget herunder på føtex.dk.

Sjov med parkeringshus som legetøj

Står et nyt parkeringshus øverst på dit barns ønskeliste? Så kig dig om herinde. Vi har parkeringshuse i flere etager og med plads til mange flotte biler. Billifte? Racerramper? Tank- og servicestationer? Du finder mange varianter med masser af lækkert tilbehør og helt sikkert også dit barns favorit.

Alt vores garager og andet legetøj er fra førende legetøjsproducenter med styr på kvaliteten. Kombiner eventuelt med nogle fine legetøjsbiler, og giv dit barn mulighed for timevis af underholdende leg.

Sæt alle legetøjsbilerne på børneværelset i stævne i et spændende parkeringshus med flere etager, opkørsel og lift. Lad legekammeraterne tage deres biler med, og brug liften på skift og parkér på hver sin etage.

Tre gode grunde til at købe et legetøjsparkeringshus

  • Giver mange timers sjov til børn alene eller socialt
  • Har forskellige funktioner til alle typer køretøjer
  • Godt supplement til racerbanen eller anden bil-leg


En ny måde at lege med biler på – alene eller sammen med venner og søskende. Et parkeringshus som legetøj har altid flere forskellige funktioner, der kan bruges til forskellige typer køretøjer, som biler, busser, redningskøretøjer og racerbiler. Supplér racerbanen eller den traditionelle leg med bil med et parkeringshus – det giver ekstra mange timers sjov. 

Hvilke funktioner finder du i et legetøjsparkeringshus?

De forskellige varianter af parkeringshuse til legetøjsbiler har alle forskellige funktioner og kombinationer af disse. Læs om funktioner som etageantal, opkørsel, lift, tank og helipad herunder, inden du beslutter dig for den rigtige model.

  • Etager – som rigtige parkeringshuse har et legetøjs-parkeringshus som regel også flere etager. Vær opmærksom på højden i hver etage, så børneværelsets biler kan være der. 
  • Opkørsel – en snoet rampe er sjov for børn, der med bilerne skal dreje skarpe sving ligesom i et rigtigt parkeringshus. 
  • Lift – en manuel lift kan flytte biler fra én etage til den næste, samtidig med at andre biler benytter opkørselsrampen. 
  • Tank – brændstof til biler kan fås via en integreret tankstation i parkeringsanlægget. Med eller uden bilvask. 
  • Helipad – lad helikoptere eller andre luftfartøjer lande på toppen af parkeringshuset, og tag en bil ud i byen. En god måde at inddrage flere legetøjsfartøjer i legen. 

Parkér alle biler i børneværelset i et sjovt legetøjs-parkeringshus fra det store online udvalg herover på føtex.dk – du finder mange forskellige modeller.

Køb legetøjs garage på føtex.dk

Når du handler på føtex.dk finder legetøjs garager fra forskellige brands - alle sammen i høj kvalitet og til forskelige aldre. Er dit barn vild med biler og maskiner, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af traktorer og lastbiler, der ville gøre det godt ved siden af parkeringshuset. Ved køb online er du altid sikret ubegrænset returret, skulle du fortryde dit køb, eller have bestilt et fint legetøjs parkeringshus i gave.