Legetøjstraktorer & landbrugsmaskiner

Legetøjstraktorer hører for mange børn til blandt favoritterne på legetøjshylden. Giv barnet en traktor i hånden, og få masser af brum-brum og fart over feltet på både bondegården og byggepladsen. Tjek udvalget af traktorer herunder. Der er noget for alle.

Legetøjs-traktor - et sikkert hit

Børn er vilde med legetøj, der ”kan noget”.  Definitionen af at ”kunne noget” er bred og afhænger af det enkelte barn. Det yngre barn vil elske en legetøjs-traktor i flotte farver, som kan skubbes rundt, mens det ældre barn ofte ønsker noget mere avanceret med flere funktioner.

Tre grunde til at vælge en legetøjs-traktor

  • Der findes traktorer til børn i alle aldre
  • Der kan vælges blandt mange varianter med spændende funktioner og tilbehør
  • Den kan anvendes til både kopi-lege og selvopfundne lege


Hos føtex.dk forhandler vi udelukkende legetøj fra førende producenter. Det gælder naturligvis også for vores lejetøjs-traktorer, hvor du finder kvalitetsmærker som Bruder, Androni og Bull. Alle produkter er naturligvis CE-godkendt.

Mange timers spændende leg

De fleste børn er på et eller andet tidspunkt fascineret af biler og maskiner. Traktorer hører til blandt den type køretøjer, som det kun er de færreste børn, der oplever i deres hverdag, og de virker derfor ekstra interessante.

Med en legetøjs-traktor får det mulighed for at lære om livet på en gård, menneskerne og dyrene dér, og om hvordan en byggeplads fungerer, alene eller sammen med andre. Når du giver dit barn en legetøjs-traktor, får det et stykke legetøj, der understøtter både motorik, kreativitet, fantasi og sociale kompetencer.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken traktor du skal vælge til dit barn? Her er et par punkter, som forhåbentlig kan gøre beslutningen nemmere.

  • Alderstrin: Børn udvikler sig i vidt forskelligt tempo. De alderstrin, du findes under ”specifikationer”, er derfor kun vejledende. Du kender dit barn bedst, så du ved selvfølgelig, hvad dit barn får mest glæde ud af.
  • Anvendelse: Hvad enten, der skal leges landliv med bondegård og dyr på børneværelset, eller byggeplads med store maskiner i sandkassen, er en traktor med til at gøre legen både sjovere og mere realistisk.
  • Indendørs og udendørs brug: Dit barn kan få stor glæde af sin nye traktor både indenfor på legetæppet i stuen og udenfor. De fleste modeller kan nemlig bruges begge steder. Hvis du fjerner skidt, sand og jord med en fugtig klud efter en legetur i sandkassen eller køkkenhaven, undgår du skader på mekaniske dele og forlænger levetiden.

 

Køb en ny legetøjs-traktor på føtex.dk

Overrask dit barn med en flot ny legetøjs-traktor. Bestiller du den online på føtex.dk, sørger vi for levering hjem på din adresse. Du har som altid ubegrænset returret.