Legetøjslastbiler & industrielle køretøjer

Lastbil som legetøj går aldrig af mode og findes til børn i alle aldre. Find legetøjs-lastbiler fra alle de kendte brands. Vælg en legetøjslastbil til cement, med kran eller som klassisk transportermodel. Du finder dem alle online på føtex.dk.

Legetøjs-lastbiler med batteri

Lyd, lys og løft sker automatisk via fjernbetjening, når du vælger en model på batteri. Til de mindre børn er de simplificerede lastbiler og cementvogne fra Play geniale til manuel betjening og selvskabte lyde. Alle små børn nyder det hårde arbejde med at løfte og flytte vigtig last med store maskiner. 
 

Tre gode grunde til at købe legetøjs-lastbiler

  • Der findes lastbiler som legetøj til børn i alle aldre
  • Du kan vælge modeller med batteri og fjernstyring
  • Et klassisk stykke legetøj, der aldrig går af mode

Uanset alder finder du nemt den rigtige legetøslastbil til dit barn. Vælg med batteri og fjernstyring til de større og uden til de mindre. Legetøj som en lastbil bliver ganske enkelt aldrig kedelig for børn. 
 

Hvilken legetøjs-lastbil skal du købe?

Når du vælger legetøjsbiler eller legetøjstog handler det om at ramme det rette udviklingstrin. De fleste legetøjspakker angiver, hvilken alder lastbilen henvender sig til, men er du i tvivl kan du tjekke, hvilke funktioner den har, og hvor stor grad af detaljer der er.  

  • Hvilke funktioner har lastbilen? Ud over at kunne køre kan mange modeller tippe ladet, løfte evt. fastmonteret kran eller åbne dørene. Manuelle funktioner som disse kan i mange tilfælde bruges til mindre børn, mens de batteridrevne funktioner, som automatisk lift, fjernstyret kran eller bevægelig graveskovl, er for de lidt større børn. 
  • Hvor mange detaljer er der? Som tommelfingerregel gælder, at jo flere detaljer eller dele lastbilen består af, og jo mindre de er, jo større børn kræver det at håndtere dem. Små børn, der gerne putter ting i munden, bør ikke lege med en model med små aftagelige dele. 

 

Køb lastbil og gravko som legetøj på føtex.dk

Slip fantasien løs med store maskiner til at udføre det hårde arbejdet – find legetøjslastbiler i onlineudvalget herover på føtex.dk. Når du handler på føtex.dk får du altid hurtig levering og ubegrænset returret.