Legetøjsfly

Legetøjsfly i alle varianter til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Små fly og raketter til de allermindste eller miniaturekopier af store rutefly til de større (lege)børn. Flyv hvorhen I ønsker med alle typer luftfartøjer fra udvalget herunder.

Helikopter, raket eller legetøjsfly

Et luftfartøj kræver intet andet end en fantasi om destination og flyrute. Lad børn i alle aldre lege med sjove legetøjsfly og genkalde minderne om sommerens charterture eller efterligne flyene højt oppe på himlen. Med en helikopter, en raket eller et fly som legetøj er der garanteret fantasifuld leg på børneværelset.

Tre gode grunde til at vælge fly som legetøj

  • De appellerer til børn i alle aldre
  • Kun fantasien sætter grænser
  • Nemme at tage med overalt


Børn i enhver alder har glæde af legetøj, der kan flyve frit i luften. Kun fantasien sætter grænser for, hvor flyet skal hen, og de små stykker legetøj er nemme at have med overalt – også på flyrejsen.

Hvilke luftfartøj skal du vælge?

Både luftfartøjer og køretøjer, som legetøjsbiler og legetøjstog skal passe til barnets udviklingstrin. Jo flere detaljer, jo større udfordring, og du finder både fly, helikoptere og raketter i det store udvalg herover. 

  • Fly med lys, lyd og detaljer som på et ægte rutefly gør miniaturemodellerne inden for legetøjsfly sjove for de lidt større børn. Yngre børn kan have glæde af mindre detaljerede byg-selv-fly, mens de helt små børn, hvor finmotorikken ikke helt er på plads endnu, nyder de robuste og farverige fly fra mærker som Brio og VTech. 
  • Helikopter er det fleksible luftfartøj, der ikke kræver en landingsbane. Vælg en sej militærhelikopter, en hurtig redningshelikopter eller en fantastisk Spiderman helikopter, der kan flyve af sig selv blot ved et enkelt snoretræk. 
  • Raket med LED-lys og robust design til de allermindste. Lad børn fra 3 år flyve ud i rummet med sjove rumraketter med USB-opladning i stedet for batterier.

Køb legetøjsfly og helikopter legetøj på føtex.dk

Lad fantasien flyve ud i verden med et legetøjsfly fra vores store udvalg herover på føtex.dk. Når du handler på føtex.dk får du hurtig levering og ubegrænset returret.