Racerbaner

Med en racerbane har du altid et hav af muligheder.  Du kan også udfordre din bedste ven eller din far i et luftrace eller et ræs med biler. Racerbanen vil med garanti være det nye hit blandt både venner og familie.

Racerbane til hvinende indendørs leg

Med en racerbane fra vores alsidige sortiment på føtex.dk er der dømt masser af fart over feltet, speed, looping og ikke mindst kamp til (mål)stregen for hele familien. Hyg jer sammen i venskabelig race – en-mod-en og i teams – eller konkurrér med dig selv og omgangstælleren.

Vores baner fra kendte mærker kan bl.a. fås med en sej gas station, så du altid kan få din bil tanket op, eller med et redningssæt så du kan hjælpe med fx at slukke ild.

Tre grunde til at vælge en racerbane

  • Underholdning for børn og voksne i alle aldre
  • Fås i mange varianter til både nybegyndere og øvede
  • Mobil – kan bruges overalt – så længe der er gulvplads nok

Kombinerer du med et af vores flotte og sjove børnetæpper, bliver det sjovere og mere komfortabelt at sidde på gulvet og race med ungerne. De findes i mange størrelser, farver og motiver.

Timevis af sjov for alle

En racerbane er oplagt til at gøre fritiden både hyggelig og fornøjelig. Den er nem at tage ud af kassen og sætte sammen, og den kan derfor bruges overalt i boligen, hvor der er plads nok. På samme måde pakkes den let sammen igen for praktisk opbevaring. For at få mest ud af en racerbane er det vigtigt, at du vælger en, som passer til dem, der skal have det sjovt med den. Undgå en alt for kompliceret model til de yngste og uøvede eller en for enkel og skrabet variant til de mere erfarne. I begge tilfælde risikerer du, at morskaben og underholdningsværdien forsvinder, og at racerbanen bliver skubbet til side og ligger ubrugt i sin kasse under sengen eller oven på skabet.

Det skal du overveje ved køb af racerbane

For at få den bedste løsning, er her et par af de punkter, som du bør være opmærksom på:

  • Aldersgruppe: Under ”specifikation” er der informationer om alder og sværhedsgrad. Det gør det nemt at finde frem til en bane, som passer til dig og din familie.
  • Længde: Det er ærgerligt at få en racerbane hjem og opdage, at der ikke er tilstrækkelig med gulvplads til den. Vi har baner i alle størrelser og med masser af spændende tilbehør. Under ”beskrivelse” har vi lagt de præcise mål (højde, bredde og længde) for den enkelte bane. Tag målebåndet frem, og mål op i stuen eller på børneværelset. Så ved du, hvilken størrelse du skal vælge.

 

Køb alt fra Hot Wheels bane over Scalextric baner på føtex.dk

På føtex.dk forhandler vi et bred udvalg af racerbaner til børn i forskellige aldre. Find blandt andet de populære Hot Wheels baner over Scalextric til racerbaner med disney Cars. Er dit barn vild med biler kan du med fordel tage et kig på vores fjernstyrede biler for skøn udendørsleg samt vores store udvalg af legetøjsbiler. Når du handler på føtex.dk har du altid ubegrænset returret skulle du fortryde dit køb.