Fjernstyrede biler

Lav de vildeste stunts og hop med en cool fjernstyret bil. Vi tilbyder bl.a. biler fra kendte mærker til skarpe priser. De er egnet til børn fra 3-års alderen og opefter. Med vores udvalg er du garanteret sjov og spænding!

Fjernstyret bil – giv gas og fuld fart frem

En fjernstyret bil er fantastisk til alle fartglade børn og unge med benzin i blodet. Med fjernbetjeningen i hånden er der dømt timevis af sjov og spændende race hjemme på stuegulvet, i haven, eller hvor der ellers måtte være plads.

Tre grunde til at vælge en fjernstyret bil

  • Mange forskellige modeller til både mindre børn og deres ældre søskende

  • Kan bruges inden- og udendørs det meste af året

  • Lige oplagt til race med sig selv og mod uret og terrænet eller med og mod vennerne

En fjernstyret bil styres ved hjælp af en fjernbetjening, og det giver masser af frihed til at bruge den på en helt anden måde end meget andet legetøj. Det betyder dog også, at det er vigtigt, at du vælger en model, som er egnet til dit barns aldersgruppe, så det får det meste ud af den.

Fjernstyrede biler til alle aldre

Til små barnehænder anbefaler vi en bil med mindre fart, så barnet stille og roligt kan komme i gang med at styre den. Det kræver faktisk ikke så lidt i forhold til finmotorik, koncentration og forståelse af, hvordan en fjernbetjening virker. Derfor er en fjernbetjening med få funktioner og knapper ideel til mindre børn. Modellerne til denne aldersgruppe er typisk også mere robuste, så de kan tåle sammenstød med møbler og vægge. Dem vil der med stor sandsynlighed komme nogle stykker af.

Til de større børn er modeller med turbo- og driftingfunktioner med til at få masser af fart og spænding over feltet. Her skal der virkelig køres race – med sig selv og mod uret og distancen eller mod vennerne og deres biler.

Hvad du skal være opmærksom på

  • Alder: Det er vigtigt, hverken at skyde over eller under målet ved køb af fjernstyret bil til børn. Bilen skal nemlig passe til barnets udviklingstrin, så det får det meste ud af sit nye legetøj.

  • Udendørsbrug: Hvis bilen skal bruges udenfor på græs og jord, bør du vælge en model, der er kraftig nok til at kunne klare udfordringerne.

  • Rengøring: I efterårs- og vintermånederne bør jord og vand fjernes med en fugtig klud efter brug for længere levetid.

Køb en fjernstyret bil på føtex.dk

Vi har fjernstyrede biler til børn i alle aldre – og deres forældre. Ønsker du andet fjernstyret legetøj kan du se vores udvalg af fjernstyret bådefjernstyret lastbiler og industrimaskiner og de populære droner. Bestiller du en bil på føtex.dk i dag, sørger vi for hurtig levering og ubegrænset returret.