Droner

Droner er blevet det mest populære stykke tekniske legetøj. Hos føtex har vi mange forskellige modeller fra populære mærker. Dronerne er egnet til børn fra 7-års alderen og opefter, og de fås både til nybegyndere og til de mere øvede.

Droner til børn og voksne

Er du på jagt efter en drone, men i tvivl om, hvor du kan finde en billig drone med kamera, der kan filme i høj kvalitet? Indstil jagten! Din nye drone er nemlig at finde online her hos føtex.dk. Vi har et bredt udvalg af droner til alle temperamenter, som både børn og voksne vil kunne få mange spændende timer ud af. Find din favorit blandt vores droner, og bestil den med levering til din bopæl eller levering til butik.

For blot et par år tilbage var der ingen, der havde hørt om droner før. Men i dag er det en helt anden historie. Droner er pludselig gået hen og blevet det mest populære stykke tekniske legetøj på markedet, og hos føtex.dk er vi selvfølgelig med på moden. Her på siden finder du nemlig mange forskellige modeller fra populære mærker, og vores droner fås i flere prisklasser, så du har mulighed for at prøve droneteknologien af uanset, om du er på budget eller ser din nye drone som en stor og fremtidssikret investering.

 

Bliv dronepilot - for nybegyndere og øvede

Vores droner er egnet til børn fra 7 år og opefter, men de mest avancerede modeller er naturligvis mest sikre i hænderne på en voksen – om ikke andet som assistance til at stå på sidelinjen, imens junior udforsker dronens muligheder. Vi har droner til både nybegynderen og den lidt mere øvede dronepilot, og vores sortiment rummer både almindelige droner og droner med kamera. Tag et kig på vores udvalg, og find din nye drone!

Er du vild med fjernstyret underholdning, som du kan hygge dig med at lege med sammen med dit barn? Så bør du også gå på opdagelse blandt vores øvrige produkter inden for elektronisk legetøj. Vi har blandt andet et bredt udvalg af modeller, når det kommer til fjernstyrede bilerfjernstyrede helikopterewalkie talkies samt robotter og interaktivt legetøj, der kan fascinere både piger og drenge i alle aldersgrupper.

 

Køb drone online hos føtex.dk

Bestil en drone online, og opdag verden fra helt nye vinkler. Mulighederne er mange med en drone – særligt hvis du vælger en af de mere avancerede droner med kamera, der filmer, imens den er i luften. Nok bliver du ikke hemmelig agent eller FBI-spion fra den ene dag til den anden, men man har vel altid lov at drømme, og med din helt egen drone er du i hvert fald godt på vej mod et både sjovere og mere spændingsfuldt liv. 

Når du køber en drone online her fra sortimentet kan du spare fragten ved at få leveret til en føtex i dit nabolag. Ved levering til butik er fragten gratis ved køb for over 300 kr., hvilket betyder, at de fleste af vores droner og tilbehøret dertil er dækket ind.

Uanset hvilken form for levering du vælger, får du hurtig levering, så du ikke skal vente længe på at kunne komme i gang med at prøve din nye drone af. Bestil den i dag – vi glæder os til at levere den til dig!