Droner

Droner er blevet det mest populære stykke tekniske legetøj. Hos føtex har vi mange forskellige modeller fra populære mærker. Dronerne er egnet til børn fra 7-års alderen og opefter, og de fås både til nybegyndere og til de mere øvede.

Droner til børn og voksne

Er du på jagt efter en drone, men i tvivl om, hvor du kan finde en billig drone med kamera, der kan filme i høj kvalitet? Indstil jagten! Din nye drone er nemlig at finde online her hos føtex.dk. Vi har et bredt udvalg af droner til alle temperamenter, som både børn og voksne vil kunne få mange spændende timer ud af. Find din favorit blandt vores droner, og bestil den med levering til din bopæl eller levering til butik.

For blot et par år tilbage var der ingen, der havde hørt om droner før. Men i dag er det en helt anden historie. Droner er pludselig gået hen og blevet det mest populære stykke tekniske legetøj på markedet, og hos føtex.dk er vi selvfølgelig med på moden. Her på siden finder du nemlig mange forskellige modeller fra populære mærker, og vores droner fås i flere prisklasser, så du har mulighed for at prøve droneteknologien af uanset, om du er på budget eller ser din nye drone som en stor og fremtidssikret investering.

Bliv dronepilot - for nybegyndere og øvede

Vores droner er egnet til børn fra 7 år og opefter, men de mest avancerede modeller er naturligvis mest sikre i hænderne på en voksen – om ikke andet som assistance til at stå på sidelinjen, imens junior udforsker dronens muligheder. Vi har droner til både nybegynderen og den lidt mere øvede dronepilot, og vores sortiment rummer både almindelige droner og droner med kamera. Tag et kig på vores udvalg, og find din nye drone!

Er du vild med fjernstyret underholdning, som du kan hygge dig med at lege med sammen med dit barn? Så bør du også gå på opdagelse blandt vores øvrige produkter inden for elektronisk legetøj. Vi har blandt andet et bredt udvalg af modeller, når det kommer til fjernstyrede bilerfjernstyrede helikopterewalkie talkies samt robotter og interaktivt legetøj, der kan fascinere både piger og drenge i alle aldersgrupper.

Regler vedrørende droneflyvning

Da droner kan flyve ind over privat ejendom og generelt kan flyve højt oppe i luften og desuden filme, eksisterer der faktisk lovgivning på området. Det betyder, at der er nogle regler som bør overholdes og alt efter typen af drone, kan det også kræve et såkald dronebevis. Der er lovgivning på dansk og europæisk niveau, og du kan holde dig opdateret på Trafikstyrelsens side om droneregler. Hvad må du så, kort fortalt med din drone, og hvad må du ikke?

  • Din drone må ikke komme uden for synsvidde.
  • Du må ikke flyve over personer og der skal altid være minimum 30 meters sikekrhedsafstand.
  • Ved flyvning med drone skal du altid være 150 meter fra bebyggelse.
  • maxhøjde for flyvning er 120 meter over terræn.

Ovenstående er en generel opridsning af nogle af de mest generelle flyveregler, du bør dog altid selv holde dig opdateret på reglerne og eventuelle ændringer til disse. Du kan desuden læse hele dronebekendtgørelsen, hvis du har tvivlsspørgsmål.

Køb drone online hos føtex.dk

Bestil en drone online, og opdag verden fra helt nye vinkler. Mulighederne er mange med en drone – særligt hvis du vælger en af de mere avancerede droner med kamera, der filmer, imens den er i luften. Nok bliver du ikke hemmelig agent eller FBI-spion fra den ene dag til den anden, men man har vel altid lov at drømme, og med din helt egen drone er du i hvert fald godt på vej mod et både sjovere og mere spændingsfuldt liv. 

Uanset hvilken form for levering du vælger, får du hurtig levering, så du ikke skal vente længe på at kunne komme i gang med at prøve din nye drone af. Bestil den i dag – vi glæder os til at levere den til dig!  

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til droner