Robotter og interaktivt legetøj

Fjernstyret legetøj er altid et stensikkert hit! Med vores store udvalg af forskelligt fjernstyret legetøj, er det kun fantasien, der sætter grænser. Alle vil lege med fjernstyret legetøj. Lad dig inspirere af det seje legetøj her på siden.

Robothund og andet fjernstyret legetøj

Er du på udkig efter en robothund eller andet interaktivt legetøj, som griner, fjoller rundt, skriver og tegner, og som kan huske, hvilken vej den/det går og så kan gøre det igen? Eller måske et robotsæt, hvor dit barn kan bygge sin helt egen robot fra bunden? Du finder det hele i vores alsidige sortiment.

 

Tre grunde til at vælge robotlegetøj

  • Dit barn lærer at programmere og selv skabe fantastiske legeoplevelser.
  • Barnet får mulighed for at bruge sin fantasi og udfolde sig kreativt.
  • Dit barn tager de første skridt ind i den interaktive og digitale verden med kodning og programmering.

Hvis du stadig er lidt tilbageholdende med at vælge interaktivt legetøj til dit barn, så fej alle bekymringer af bordet. Lige som det er tilfældet med mere traditionelt legetøj som bilerbamserdukker, byggeklodser og puslespil, har robothunde og andet fjernstyret legetøj både underholdnings- og læringsværdi.

 

En naturlig del af udviklingen

Som forælder kan det virke overvældende, med robothunde og andet interaktivt legetøj. Men det bør det egentligt ikke. Altså virke skræmmende. Fremtiden kom nemlig for flere år siden. Måske allerede da du selv var barn. Du husker måske de finurlige og nuttede Furbys med de store øjne? Den første generation af den interaktive charmetrold blev faktisk lanceret tilbage i 1998 – for 20 år siden. Og, hvad med Tamagotchi, den lille minicomputer, hvor børn skulle passe et virtuelt og digitalt kæledyr? Den så også dagens lys tilbage i 90’erne.

 

Intet ”enten eller”, men ”både og”

Begge dele tog børn og barnlige sjæle med storm, lige som robotter og interaktive pingviner, hunde og ponyer gør i dag. Og lige som det vi kalder traditionelt legetøj stadigvæk gør. Der er plads til det hele i dit barns liv, og sådan bør det naturligvis også være.

Uanset, hvor sjovt børn synes, at det er at kode og programmere og at kommandere og snakke til robot legetøj, kan det ikke erstatte en sød og blød bamse at putte sig ind til eller fornøjelsen ved at bruge sine fingre til at ælte og forme små modellervoksfigurer til far og mor. De to typer legetøj kan ganske enkelt noget forskelligt og dækker derfor naturligt nok helt forskellige, men lige vigtige, behov.

 

Køb interaktivt legetøj på føtex.dk

Se dig om i vores store sortiment på føtex.dk. Bestiller du robot legetøj i dag, sørger vi for hurtig levering. Du har som altid 30 dages returret.