Bumbo garn

Bumbo by Mayflower er lig med lækkert og blødt garn til fornuftige priser. På føtex.dk kan du gå på opdagelse i et alsidigt udvalg af Bumbo garn til dit næste kreative strikke- og hækleprojekt med alt fra akryl og bomuld til merino uld og mere til. Gå på opdagelse i vores udvalg af Bumbo garn her på siden.

En af Danmarks førende garnleverandører: Bumbo by Mayflower

Bumbo garn er et populært valg hos mange, der nyder at strikke og hækle. Det er der flere gode grunde til. Det danske garnmærke har en fornem evne til både at levere høj kvalitet til overkommelige priser og altid være opdateret på de seneste tendenser indenfor strik og mode. Det betyder med andre ord et stort og spændende udvalg af forskellige garntyper i alt fra klassiske nuancer til trendy farver.

Hvilken type Bumbo garn skal du vælge?

Hvilke strikkeprojekter har du i tankerne? Og har du særlige præferencer for én eller flere bestemte garntyper? Bumbo garn præsenterer mange skønne valgmuligheder, og hver type har sine egne egenskaber.

Garn i bomuld - godt til alle slags projekter

Bumbo har et stort udvalg af garn i 100% bomuld.. Bomuldsgarn er god til strik og hækling i alle mulige afskygninger og er samtidig yderst populær på grund af den gode pris samt de bløde og slidstærke egenskaber.

Akryl garn - let at vedligeholde og slidstærkt

Akryl er en anden alsidig og prisvenlig garntype, som du kan anvende i langt de fleste projekter. Akrylgarn fra Bumbo er særligt godt, hvis du ønsker at benytte et slidstærkt materiale, der er let at vedligeholde.

Uld garn - en klar favorit med god åndbarhed

Uld har været en favorit indenfor strik og hækling i et utal af år. Det skyldes blandt andet, at uld er et organisk materiale, der giver en naturlig åndbarhed. Derudover er uldgarn fra Bumbo af en dejlig blød og fin kvalitet, der bestemt ikke går på kompromis med holdbarheden.

Køb garn fra Bumbo by Mayflower på føtex.dk

Uanset om du vil strikke en blød sweater til dig selv, en flot strikvest til en lille kær eller noget helt tredje, har du på føtex.dk gode muligheder for at finde netop dén type Bumbo garn, du foretrækker, blandt vores skønne sortiment her på siden. Gå på opdagelse i dag og bestil dine favoritter med hurtig levering direkte hjem til dig.