Garn

Er du bidt af at strikke eller hækle? Her på siden finder du et stort udvalg af garn i et væld af flotte farver til dit næste strikke- eller hækleprojekt, hvad end det er til dekoration eller beklædning. Køb nemt online på føtex.dk. 

Stort udvalg af garn til alle dine strikke- og hækleprojekter 

Strikning og hækling er mere populært end nogensinde. Folk i alle aldre er begyndt at tage fat i enten strikkepindene eller hæklenålene og strikke eller hækle på livet løs. Det kan for eksempel være en flot lille striksweater til barnebarnet, et par varme nye sokker til forældrene eller en finurlig dekoration til eget hjem. Der er nærmest ikke det, du ikke kan skabe, så længe du blot har garnet og lysten til det. 

Find garnnøgler i forskellige materialer

På føtex.dk kan du fylde dit garnlager op med et bredt udvalg af garnnøgler, garnsæt og hæklekit til dine behov. Vi tilbyder en masse forskelligt garn i et hav af flotte farver og skønne materialer, heriblandt: 

  • Akryl  

  • Bambus 

  • Bomuld 

  • Uld

 

Vi har sikkert lige den type garn, som du står og mangler til dit næste hobbyprojekt. De forskellige materialer har typisk også sine egne forcer og fornemmelser. Strømpegarn er eksempelvis særligt slidstærk, da det skal kunne holde til hverdagsbrug. Vigtigst af alt handler det om at vælge en garntype, der passer til dine præferencer.  

Få en god start på dine hækleeventyr med et hæklekit 

Vil du prøve at hækle en flot og finurlig dekoration, enten til dig selv eller som en lille gave til en særlig person? Med et hæklekit kan du få alt det, du skal bruge til at hækle udvalgte dekorationer og andet til hjemmet. Nærmere sagt indeholder pakkerne både materialer og opskriften til at få et flot og færdighæklet resultat. Det er både nemt og sjovt.  

Find også tubestrikket rær til anledningen 

Blandt vores store udvalg af garn har du også mulighed for at købe strikket rær i længder af ti meter med forskellige bredder og farver. Oftest er disse et hit omkring julemånederne, hvor du kan bruge stykkerne til blandt andet nisser, nissehuer, snemænd og meget andet.