Strikkekit & hæklekit

Med et smart hæklekit får du alt fra garn til opskrift samlet i en lille æske så det er nemt at gå til. Så får du en god start og en lille hjælpende hånd til at hækle masser af skønne figurer og genstande. Du har med andre ord det hele lige ved hånden. Se vores udvalg af hæklekits herunder.

Hækling for begyndere: kom godt i gang med et hæklekit

Er du nybegynder inden for hækling? Og ønsker du at få en god start på dine mange kommende hækleprojekter? Med et hæklekit har du alt, hvad du skal bruge til at hækle flotte og finurlige kreationer. Det inkluderer alle de nødvendige garnnøgler samt en trin-for-trin opskrift i én og samme pakke. Dermed kan du nemt hækle skønne dekorationer til hjemmet eller en særlig person. 

På føtex.dk har du rig mulighed for at give dig i kast med hækling og prøve kræfter med de smarte hæklekit for både nybegyndere og de mere øvede. Alle kan være med, og om du hækler en sød figur eller en lækker snack, der eksempelvis forestiller en ispind, er det en sjov og afslappende hobby, som du hurtigt vil blive grebet af.

Lær at hækle med føtex.dk og vores hækle kits

Når du er ny inden for hæklings fængende verden, vil du højst sandsynligt møde en række begreber. Nogle af dem er nemmere at forstå end andre. Men vil du som minimum have de basale begreber på plads, giver vi dig her nogle af dem, du med fordel bør kende: 

  • Luftmasker - Brug det til at starte et projekt eller skifte til modsat retning i hæklearbejdet 

  • Kædemasker - Brug det til at afslutte et projekt eller skabe et mønster i samarbejde med andre masker

  • Fastmasker - Særligt godt til at hækle bamser og figurer eller skabe mønstre med 

  • Halvstangsmaster - Fylder typisk mere i højden end fastmasker og bliver tit anvendt til at lave mønstre. 

  • Stangmasker - Fylder endnu mere i højden end halvstangmasker og bliver også brugt til at skabe et mønster 

Hver af disse begreber optræder tit også i forkortelser. For eksempel betyder “lm” luftmaske og “hstm” halvstangmaske. Så er du godt klædt på til dit næste - eller måske første - hækleprojekt, hvad enten du hækler frit eller benytter hæklekits fra føtex.dk.