Delonghi kaffemaskiner & tilbehør

Findes der noget bedre end aromaen fra en velbrygget kop kaffe? Med en DeLonghi kaffemaskine på køkkenbordet, har du altid noget af det ypperste inden for kaffebrygning lige ved hånden. Du kan tjekke vores udvalg af såvel populære klassikere og de allernyeste DeLonghi modeller lige herunder.

DeLonghi – når kaffebrygning bliver en passion

Kan du ikke forestille dig at skulle undvære en dejlig, friskbrygget espresso til at vågne op på eller en skøn, dampende varm kop kaffe til at hygge dig med efter jobbet? Vil du ikke nøjes en omgang tyndt pjask, men har høje standarder til din espresso, cappuccino eller latte macchiato? Så går du aldrig galt i byen med en DeLonghi espressomaskine.
 

Tre grunde til at vælge DeLonghi:

  • Brygger kaffen hurtigt og effektivt
  • Let styring og brugervenlig betjening
  • Mange varianter – mange funktioner

Danskerne er et kaffeelskende folkefærd. Vi nyder ca. 20 millioner kopper kaffe om dagen og lander derfor på tredjepladsen over de mest kaffedrikkende lande i verden. Det betyder, at selvom befolkningen ikke er en flok baristaer, så har mange et virkeligt godt kendskab til kaffe og er kompromisløse, når det gælder kvaliteten. 

Vælger du en DeLonghi kaffemaskine eller en Delonghi espressomaskine, er du garanteret et topprodukt, og det kan både duftes og smages.


Hvad skal jeg vælge?

Når du skal vælge den for dig optimale løsning, er det vigtigt, at du først afdækker dit behov. 

  • Udgangspunkt – Hele bønner, formalet kaffe eller kapsler? Smag og behag er naturligvis forskellig. Det er det tids- og arbejdsmæssige og det økonomiske aspekt ved brygning også. Vælg den kaffetype, der passer dig bedst.
  • Smagsretning – Vil du have en maskine med mulighed for at brygge én eller flere forskellige kafferdrikke? Kaffe, espresso, cappucino, caffe latte og latte macchiato er de mest populære kaffevarianter. 
  • Funktioner – Kaffekværn, mælkeskumningsfunktion, automatisk afkalkning og rengøring og indstilling af kaffestyrke er blot nogle af de mange muligheder. Læs beskrivelsen og specifikationerne for den enkelte model, og bliv meget klogere på dens funktioner.

Kig dig godt omkring, og vælg den model, som dækker dit behov, og bestil den nemt på føtex.dk.