Elho

I vindueskarme, på hylder og gulve. Elho krukker og andre produkter fra det hollandske mærke har vundet plads blandt boligindretningen hos mange. Det er heller ikke svært at forstå hvorfor. Elho producerer potter, krukker og andet plantetilbehør i forskellige designs, størrelser og farver, som du bliver inspireret af og køber hjem til dig selv her på føtex.dk. 

Indret dig sammen med elho 

Elho er kendt for sine produkter og høje standarder. Især er det mærkets dedikation for naturen, som skinner igennem deres forskellige produktserier. Lægger du vægt på dette, når du indretter dig derhjemme, er du havnet det rette sted at købe dine elho produkter. 

Fællesnævneren er design og innovation – og da produkterne er stilrene og tidløse, passer de ind i hvilket som helst hjem og dermed også i dit. 

Brug krukker fra elho inde og ude 

Runde og firkantede. Lave og høje. Neutrale og ikke neutrale farver. Krukker fra elho findes i forskellige designs og faconer og kan bruges både inden- og udenfor. Eksempelvis er det oplagt at have krukkerne: 

  • Inde: Skal boligen styles, gør du det nemt med elho krukker. Krukkerne skjuler flot blomsterpotter, og de kan samtidig kombineres med andet boligtilbehør, som sætter stemningen i dit hjem. 

  • Ude: På altanen og terrassen, i drivhuset og haven samt i de øvrige uderum kan elho krukker bruges. Vil du gerne have krydderurter lige ved hånden, kan du plante dem i krukkerne. Og skal dine udendørsarealer stå indbydende i forårs- og sommermånederne, kan du vælge at så blomsterløg til sæsonen i krukkerne, så du kan omgive dig med farverige blomster uden for. 

Lige meget hvorhenne du vælger at have dine krukker, er du garanteret produkter af høj kvalitet. 

Køb elho krukker og andre elho produkter på føtex.dk 

På føtex.dk er der et stort udvalg af elho-produkter. Blandt produkterne finder du eksempelvis vækstbakker og mindre væksthuse til de små, grønne spire, plantekummer, krukker og potter samt både underskåle og gulvbeskyttere, så underlaget ikke tager skade og får ridser. Skal elho være en del af boligindretningen og udendørslivet hjemme hos dig? Se mere blandt udvalget, og find dine favoritter her på føtex.dk.