Garmin GPS tilbehør

Garmin GPS-tilbehør er til alle Garmin GPS’er til både biler og cykler. Slagfast silikone-cover eller wrist-strap-kit til sportsudøveren. Headset, kabler og trafikmodtager til bilisten og alt det andet, som du lige står og mangler til din GPS. Tjek det store online udvalg herunder på føtex.dk.

Optimér din GPS med Garmin GPS-tilbehør

Brug din GPS til træning, på rejsen, eller når du kører langt med ekstra tilbehør, der gør det nemmere. Monteringsgreb til din cykel-GPS, så den kan sidde på styret. Etui til rejse-GPS’en, så den ligger beskyttet i tasken, eller sugekopper til instrumentbrættet, så din bil-GPS sidder godt fast under kørsel. 
 

Tre gode grunde til at vælge Garmin GPS-tilbehør:

  • Originalt tilbehør, der passer til din Garmin GPS
  • Gør sportsaktiviteter og kørsel med GPS nemmere
  • Effektiv måde at opgradere din Garmin GPS på

Alt GPS-tilbehør fra Garmin passer nøjagtigt til en Garmin GPS – uden at skade, ridse eller løsrive sig. Cykling, løb, gåture og kørsel med GPS bliver nemmere med det rette udstyr til montering og opladning. En simpel, men effektiv måde at opgradere din Garmin GPS på. 
 

Hvilket Garmin GPS-tilbehør findes der?

Der findes meget forskelligt tilbehør til din Garmin GPS, som opgraderer din nuværende GPS og dens funktioner. Overordnet set kan det inddeles i sportstilbehør, cykeltilbehør og biltilbehør. 

  • Sportsudstyr, som letvægts rygsækrem, holder med karabinhage eller wrist strap kit til udendørsaktiviteter, som trekking eller løb, er tilbehør, der gør din Garmin GPS anvendelig overalt, når du dyrker sport. Tjek inden køb, at de forskellige typer sportudstyr passer til netop din Garmin-model. 
  • Til cykel-GPS findes der et utal af monteringssæt til forskellige GPS-modeller og cykeltyper. Silikone-covers i forskellige farver beskytter under cykling, og cykelelastikker til midlertidig montering af din cykel-GPS sikrer beskyttelse og nem adgang, mens du cykler. 
  • For bil-GPS er der mange forskellige typer kabler til opladning, trafiksporing og diverse holdere til montering. Mange kabler passer til alle typer Garmin-GPS’er, mens de forskellige holdere kun passer til bestemte modeller. 

Opgradér din GPS med Garmin GPS-tilbehør i dag – bestil online fra det aktuelle udvalg herover på føtex.dk.