Garmin GPS

Garmin GPS’er findes som både fastmonterede og trådløse modeller. Med ledning kan du montere i forruden eller på instrumentbrættet. Med trådløs forbindelse kan du tage din GPS med i andre biler eller på rejser. Vælg mellem nyttige funktioner, som bakkamera eller plads til ekstra mange kort. Se udvalget herunder.

Funktionel GPS fra Garmin 

Med bakkamera får du hjælp til at bakke og parkere, med Live Traffic undgår du kø og andre ruteforsinkelser, og med stemmeaktiveret navigation kan du finde ruter, mens du kører. Nyd nogle af de mange funktioner i din Garmin GPS – med ledning eller trådløs. 
 

Tre gode grunde til at købe en GPS fra Garmin:

  • Modeller både med og uden ledning
  • Mulighed for mange ekstra funktioner
  • Du får altid den korteste/hurtigste rute

Med ledning kan du fastmontere din Garmin GPS i bilen, og uden ledning er din GPS nem at tage med i andre biler eller på rejsen. Du kan vælge modeller med ekstra funktioner, som stemmestyring eller bakkamera. GPS’en viser altid den bedste rute efter dine præferencer og anvisninger. 
 

Hvordan bruger du en GPS fra Garmin?

Enhver kan betjene en Garmin GPS – det intuitive touchscreen er nemt at finde rundt på, og vælger du en med stemmestyring, kan du klare det hele ved at tale. Læs nærmere herunder om, hvordan du navigerer, oplader og hvilke funktioner, du kan tilvælge. 

  • Navigation foregår automatisk, så snart du tænder for din GPS. Har du en bestemt destination, indtaster du adressen, og så finder GPS’en ruten. I god tid før hvert sving adviserer GPS’en dig om, at du skal dreje. 
  • Opladning sker som regel i bilen via et kabel til cigaret- eller USB-stikket. Har du valgt en trådløs model, kan du på farten vælge at sætte dit opladningskabel i en powerbank.
  • Funktioner som bakkamera eller stemmestyring er noget, du betaler ekstra for i nogle modeller. Vær opmærksom på, hvilke funktioner du reelt har brug for – måske har din bil allerede bakkamera?

Naviger uden om trafikken med en GPS fra Garmin. Find den online og hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.