Powerbanks

En powerbank er en strømreserve. Så hvis din smartphone eller tablet løber tør for strøm, kan du oplade den ved hjælp af din powerbank. Find og køb din powerbank her på føtex.dk - så vil du aldrig igen løbe tør for strøm.

Powerbanks – din redning

Efterhånden som vores mobiltelefoner har udviklet sig til at være meget mere end bare en telefon, hvor vi kan modtage og foretage opkald, er den nærmest blevet uundværlig. Vi sms’er, snapper, skyder billeder, holder styr på tiden, betaler og modtager penge, bliver underholdt af musik, film og spil og meget andet. Men jo mere du bruger din telefon, jo mere strøm har den behov for. Og det er langt fra sikkert, at den kan holde strøm hele dagen, og så har du brug for en powerbank.
 

Tre gode grunde til at købe en powerbank:

  • Du har altid ekstra strøm, selvom du ikke er i nærheden af en stikkontakt
  • Der er powerbanks til opladning af din smartphone, din tablet eller begge dele
  • Du kan få powerbanks, der kan oplade flere enheder på én og samme tid

 

Med en god powerbank behøver du ikke bekymre dig om, at din telefon er lige ved at løbe tør for strøm, mens du sidder i toget, du tilslutter den bare din powerbank. Det samme gælder din tablet, som du sidder og arbejder eller spiller på. Faktisk kan du oplade dem begge to samtidig, hvis det er nødvendigt.
 

Hvilken powerbank er den bedste powerbank?

Der er ikke så meget at overveje, når du køber en powerbank. Det vigtigste er powerbankens mAh – milliampere-timer. 

  • mAh – Vælger du en powerbank med en kapacitet på mindst lige så mange – og gerne flere – mAh som din enheds batterikapacitet, vil du kunne oplade din enhed fuldt op mindst én gang, før du skal genoplade din powerbank. Så altså jo flere mAh, jo mere strøm kan der være på din powerbank.

 

Derudover skal ladekablet selvfølgelig passe, og antal udgange kan også være væsentligt for dig og endelig designet i øvrigt – hvor stor den må være, formen, farven osv.

Find din redning, når du er på farten i udvalget herover.