Bluetooth højtalere

Med en Bluetooth-højtaler kan du spille musik, uanset hvor du befinder dig. Udvalget af modeller har aldrig været større end i dag, og du kan derfor nemt finde frem til en Bluetooth-højtaler, der dækker lige netop dit behov. Se vores udvalg herunder.

Bluetooth højtaler – god lyd hvorend du befinder dig

Bluetooth højtalere leverer ikke kun god lyd – de kommer ofte i et væld af fede designs, og så er de super praktiske og nemme at have med på farten, så du altid er sikret kanon lyd hvorend du befinder dig. Tag din trådløse højtaler med ud i køkkenet under madlavningen, brug den på terrassen en lun sommeraften, eller tag den med dig i sommerhus, så den gode stemning altid er sikret.

Bærbare bluetooth højtalere er den nemmeste og mest prisvenlig måde at sprede lækker lyd på via en mobil eller tablet. Til forskel fra andre trådløse højtalere, kræver en model med bluetooth nemlig ikke tilkobling til wi-fi. Hvad end du spiller gennem din mobil vil komme ud på enheden. Højtalerne har et genopladeligt batteri og mange af modellerne er tilmed vandtætte – perfekt til den næste strandtur!
 

Tre grunde til at vælge en Bluetooth højtaler:

  • Kan anvendes både derhjemme og på farten
  • Flere praktiske funktioner og mange fede features
  • Nem og hurtig opkobling via Bluetooth til din enhed
     

Hvad betyder bluetooth?

Bluetooth er en kommunikationsteknologi, der muliggør udvekslingen af data inden for en kort afstand. Selve navnet Bluetooth stammer fra den danske vikingekonge Harald Blåtand, der forenede forskellige dele af Danmark – ligesåvel som Bluetooth funktionen forener en bred vifte af enheder. Du kender formentlig allerede bluetooth funktionen på din smartphone, eller fra bilen når du bruger et trådløst headset. Via bluetooth funktionen kan du udveksle data mellem din mobiltelefon og højtaler, og derved afspille alle dine yndlingsplaylister direkte fra din mobil, lige når du ønsker det. Via bluetooth opnår du en sikker forbindelse til enhver enhed med bluetoothfunktion, samtidig med at du slipper for et væld af irriterende ledninger. Når du slår bluetooth til på din smartphone, kan du se et overblik i indstillinger over hvilke andre enheder i nærheden, du kan oprette forbindelse til – smart!

 

Hvilken bluetooth højtaler skal jeg vælge?

Da der hele tiden sker noget nyt på området, er der altid et stort udvalg på markedet at vælge mellem. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal investere i, kan du med fordel gå ind under hvert produkt her på siden, hvor du kan læse meget mere om de enkelte modeller. Du kan dog gøre dig overvejelser om hvad dit behov er: Skal du bruge en lille højtaler til musik på ferie, teltturen eller stranden? Eller vil du have en model med lidt mere power og bedre teknologi, der leverer et bedre lydbillede, så du kan bruge den som din primære højtaler i hjemmet? I vores udvalg finder du begge dele i forskellige prisklasser, så der altid er noget for enhver smag og ethvert behov.

For at sikre dig den bedste lyd opdaterer vi regelmæssigt vores sortiment med Bluetooth højttalere fra førende brands, såsom Sony, B&O, JBL og Pioneer.  Du er dermed garanteret høj kvalitet, fantastisk musikgengivelse og store musikoplevelser – selvfølgelig til gode føtex priser!

Når du har valgt, hvilken højtaler til Bluetooth der fremover skal sprede god lyd derhjemme og på farten, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk, og så sørger vi for at levere den hurtigst muligt. Du har naturligvis som altid ubegrænset returret.