Trådløse højtalere

Det er blevet voldsomt populært med trådløse højtalere. Udvalget er derfor nærmest eksploderet, og der findes i dag noget til enhver smag. Vil du investere i en ny trådløs højtaler? Så tjek vores store udvalg lige herunder.

Trådløs højttaler – nyd lyden både hjemme og ude

Udvalget af trådløse højtalere har aldrig været større. Der er modeller i mange forskellige størrelser, som gør det nemt at bruge dem både hjemme i stuen, på teenageværelset og på terrassen og ude i f.eks sommerhuset, på tur til stranden eller på skaterrampen. Glem alt om irriterende og langt fra dekorative ledninger – dem undgår du nemlig med den trådløse højtaler. Stream din yndlingsmusik nemt og bekvemt via din mobiltelefon, computer/pc eller tv
 

Tre grunde til at vælge en trådløs højtaler:

  • Du kan vælge mellem flere størrelser og design
  • Stream musik nemt og hurtigt fra din favoritenhed
  • Stort udvalg af modeller med diverse features/funktioner

 

Det har ganske enkelt aldrig været nemmere at få vellyd, uanset hvor du befinder dig. Det er naturligvis rart, for livet er for kort til dårlig lyd. Musikken spiller simpelthen, næsten uanset hvor du befinder dig, så længe du sørger for at vælge netop den trådløse højtaler, om dækker dit behov. Opkoblingen foregår typisk via Bluetooth. NFC er dog også blevet meget almindelig. Hold din enhed hen til din trådløse højtaler, så er der ”hul igennem” i løbet af et par sekunder.  
 

Hvad skal du vælge?

Har du svært ved at afgøre, hvilken model du skal investere i? Her kommer et par råd om, hvordan du vælger den mest optimale løsning.

  • Præferencer: Første skridt er at afdække dit reelle behov. Hvilke krav og ønsker har du til din nye højtaler? 
  • Design: Det er naturligvis lyden, der er det vigtigste. Hvad enten du bruger den derhjemme eller på farten, er det dog fedt med et lækkert design. Udvalget af flotte modeller i fantastiske farver er kæmpestort.
  • Funktioner og features: Tjek disse under beskrivelse og specifikationer under den enkelte model. 

 

Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt på online på føtex.dk.