Trådløse højtalere

Det er blevet populært med trådløse højtalere - og med god grund! Udvalget er derfor nærmest eksploderet, og der findes i dag noget til enhver smag. Vil du investere i en ny trådløs højtaler? Så tjek vores store udvalg lige herunder.

Trådløs højtaler – nyd lyden både hjemme og ude

Udvalget af trådløse højtalere har aldrig været større. Der er modeller i mange forskellige størrelser, som gør det nemt at bruge dem både hjemme i stuen, på teenageværelset og på terrassen og ude i f.eks sommerhuset, på tur til stranden eller på skaterrampen. Glem alt om irriterende og langt fra dekorative ledninger – dem undgår du nemlig med den trådløse højtaler. Stream din yndlingsmusik nemt og bekvemt via din mobiltelefon, computer/pc eller tv
 

Tre grunde til at vælge en trådløs højtaler:

  • Du kan vælge mellem flere størrelser og design i praktiske format, så du altid kan have god lyd med på farten.
  • Stream musik nemt og hurtigt fra din favoritenhed
  • Stort udvalg af modeller med diverse features/funktioner

 

Det har ganske enkelt aldrig været nemmere at få kanon lyd, uanset hvor du befinder dig -  livet er for kort til dårlig lyd! Musikken spiller, næsten uanset hvor du befinder dig, så længe du sørger for at vælge netop den trådløse højtaler, der dækker dit behov. Opkoblingen foregår typisk via Bluetooth. NFC er dog også blevet meget almindelig. Hold din enhed hen til din trådløse højtaler, så er der ”hul igennem” i løbet af et par sekunder.  
 

Hvad skal du vælge?

Har du svært ved at afgøre, hvilken model du skal investere i? Her kommer et par råd om, hvordan du vælger den mest optimale løsning.

  • Præferencer: Første skridt er at afdække dit reelle behov. Hvilke krav og ønsker har du til din nye højtaler? Skal det være en lille let og billig model du nemt kan have i tasken? Eller må den godt have helt skarp kvalitet i en større udgave til sommerhuset?
  • Design: Det er naturligvis lyden, der er det vigtigste. Hvad enten du bruger den derhjemme eller på farten, er det dog fedt med et lækkert design. Udvalget af flotte modeller i fantastiske farver er kæmpestort.
  • Funktioner og features: Tjek disse under beskrivelse og specifikationer under den enkelte model. 

Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt på online på føtex.dk. Her får du altid ubegrænset returret og hurtig levering, så du kan få god lyd hvor end du befinder dig.