Transportable højtalere

Med en ledningsfri, transportabel højtaler får du frihed til at høre musik overalt. De kommer desuden med integreret radio og Bluetooth, så du kan afspille musik fra flere enheder som din mobil, tablet eller computer. Se vores udvalg her på siden.

Smukt designede transportable højtalere 

Du finder med sikkerhed netop den model, der matcher dine ønsker – retro, future, 80’er eller klassisk design med indbygget radio eller Bluetooth-forbindelse. Vælg mellem alle farver og brug en transportabel højtaler i hjemmet eller på farten.
 

Tre gode grunde til at vælge en transportabel højtaler:

  • Du undgår ledninger og tilkobling til ét anlæg
  • Bluetooth kan afspille musik fra alle enheder
  • Hør musik overalt – også når du er på farten
     

Slip for besværet med ledninger og tilkobling til kun ét musikanlæg – vælg en transportabel højtaler med Bluetooth, så du kan afspille fra alle enheder. Du kan kort sagt høre musik overalt – hjemme og ude – med transportable højtalere. 
 

Hvilke typer transportable højttalere findes der?

Blandt udvalget af transportable højtalere findes der flere typer. Nogle af de mest populære er Bluetooth, radio og multiroom. 

  • Bluetooth-forbindelse i en transportabel højtaler skaber en trådløs forbindelse til alle Bluetooth-enheder i nærheden. Du kan lytte til musik fra din mobil, din computer og din tablet, eller du kan lytte fra besøgendes Bluetooth-enheder. Det kræver ikke andet end et enkelt klik på afspilleren, så er højtaleren klar til at afspille musikken fra den valgte enhed. 
  • Radio integreret i en højtaler kan være den eneste musikkilde, eller den kan være kombineret med en Bluetooth-forbindelse, så den både kan afspille radio og spille fra Bluetooth-enheder. Vælg modeller med FM eller DAB-radio – eller begge. 
  • Multiroom er navnet på den type ledningsfrie højtalere, der via Bluetooth kan afspille musik fra flere forskellige enheder ad gangen. Navnet refererer til muligheden for at lytte til forskelligt musik i flere rum på samme tid. En god løsning til familien, når I har forskellig musiksmag. 
     

Slip ledningerne løs, og vælg en transportabel højtaler i det store online udvalg herover på føtex.dk – mange modeller og altid masser af gode tilbud.